Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szerintetek kibírja a szalagav...

Szerintetek kibírja a szalagavatót egy félig feltűzött frizura?

Figyelt kérdés
Decemberben lesz a szalagavatóm, és arra gondoltam, hogy félig feltűzött frizurát csináltatok. Ami le lesz engedve, azt szeretném besüttetni, csak attól félek, hogy nem fog kitartani szalagavató végéig (lánytánc és osztálytánc miatt...), pedig a végén lesz a keringő. Szerintetek?
2011. okt. 1. 18:51
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem a fodrász megbírja úgy csinálni, hogy mindent kibírjon. Az enyém kibírt 3 öltözködést, pár ugrabugrát, majd a bált is:) Ugyanúgy megállt, ahogy kiléptem a fodrásztól:)
2011. okt. 1. 19:15
 2/3 anonim ***** válasza:

Nekem félig feltűzött volt, nagyon jól bírta. Én is be akartam süttetni, de féltem, h ki fogja lógni magát a hajam, ezért nem süttettem be. Ez volt a legjobb döntés, a lányok 95%-nak olyan haja volt :DD

20L

2011. okt. 1. 19:43
 3/3 anonim ***** válasza:
Hát te ismered a haja, ha tudod, hogy besütésnél hamar ki szokta rúgni magát, akkor lehet, hogy nem ez a legjobb választás. A feltűzés biztosan megmarad, nekem is félig feltűzött volt, és kibírta, de nekem nem kellett sütögetni, mert alapból hullámos a hajam, elég volt becsavarni és biztos volt, hogy úgy marad...
2011. okt. 6. 00:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!