Mit tegyek a lombik kezelés alatt és embriótranszfer után, hogy terhes is maradjak? Már 3 lombikunk volt.
Én holnap tudom meg, hogy sikerült az első lombik vagy sem :( félek hogy nem . Nem érzem magam babásnak :(
Aki IR-es annak van vmi tünete? Nekem nem csináltak semmilyen terheléses vizsgálatot. Csak tudnám miért nem, ha előre kiderül a gond akkor nem lenne "felesleges" lombik így is milyen megpróbáltatás ha nem sikerül testileg ,lelkileg.
Nekünk a 6. stimuláció utáni beültetés sikerült, miután a Gyuri bácsi babaváró teáit ittuk/használtuk. www.gyorgytea.hu Babaváró tearendszer
21+4 hkm
Nekem az IR-tünete volt a gyakori szédelgés (hipózás), hastájékra hízás (nem vagyok kövér, de hasam mégis van), hajhullás, állandó fáradékonyság, szőrösődés (bajusz, szakáll), zsíros bőr, zsírosodó haj.
Még ne könyveld el, hogy nem sikerült a lombikod, még akárhogy is lehet, az nem jelent semmit, hogy nincs tüneted! Drukkolok neked nagyon!
Saját tapasztalatom nincs, de két IR-es barátnőm is van.
1. Vasággyal együtt 45 kiló, a szó szoros értelmében zabál, örül, ha egy icipicit többet mutat a mérleg. Semmilyen más tünete nincs, nőgyógyászatilag minden rendben van.
2. Az utóbbi 2 évben 10 kilót hízott, előtte a normálisnál picivel több volt kilóban, de neki sem volt semmilyen tünete, nőgyógyászatilag is minden rendben van.
Most mindkettő diétázik, sportolnak, gyógyszeres kezelést kapnak.
Kedves 06-30 16:01-es!
izgatottan várom, hogy mi lett az eredmény. remélem, hogy sikerült:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!