Maradjak vagy ne? Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Vizipipázni akarnak de én nem akarom hogy megérezzék a szüleim rajtam de maradnék szal mit csináljak?Menjek haza vagy dezodor(persze én nem akkarok vizipipázni mer nem akarom a sírba vinni magam.........2010. dec. 21. 22:18
1/7 anonim válasza:
Hülye kérdés!!! Látszik, hogy nem egy kamasz ir hanem még egy GYEREK. NA mindegy maradsz jól érzed magad!!!! a dezodor nem szükséges,mert a vizipipa nem add olyan jellegzetes füst szagot mint a cigi!!!! Jah és amugy inkább vizipipázál mint később drogozál!! Amugy hány éves is vagy?
2/7 anonim válasza:
Maradj,utána dezodor és gyorsan mész tusulni..
Vagy ha megbíznakbenned a szüleid akkor elmondod,hogy a többiek vizipipázi fognak,de te nem szeretnél,de ott szeretnél maradni és,hogy maradhatsz-e?
Ha ezt teszed akkor bznod kell a szüleidben és nekik is benned...
3/7 anonim válasza:
1.Vizipipának nincs szaga
2.egy órányi vizipipázásba nem halsz bele/nem szoksz rá mint a cigire
3.te vagy az én párom
van még kérdés?
20/F
4/7 anonim válasza:
20/F-nek igaza van! Bár a 3-asban annak kételyeim ;)
5/7 anonim válasza:
Ha ott maradsz nem kötelező Vp-zni.
Én is voltam már olyan társaságba...
Elvoltunk filmeztünk ,ők vp-ztek én nem
Nagyügy..
Én nem akarom elb*szni a tüdőm igy nem vpz-tem
-.-
L/14
7/7 anonim válasza:
Utsó, úristen!!! Ezzel az erővel:
víz->gyümölcslé->kóla->boroskóla->bor->vodka->HEROIN!!!
ne igyatok, belehaltok mind....
issssstenem... -.-"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!