Kamaszok, mit választanátok a helyemben? Csizma, vagy "hű de szipiszupi meglepi"
Anyukámmal megbeszéltük, hogy csizmát kapok karácsonyra, mert a tavalyi már ütött-kopott és amúgyis szeretnék egy szép fekete csizmát már évek óta.
De most felhívott az áruházból, hogy talált valamit ami szerinte NAGYON, NAGYON JÓ, és a körmeimmel kapcsolatos. Igazából fogalmam sincs mi lehet, de....félek, hogy csak anyu szerinte olyan hűűűű de csodálatos. Általában ami anyunak nagyon tetszik az nekem nagyon nem (könyveken kívül). De most nem tudom mit "választhatnák". Hiszen csizmát nagyon szeretnék, de ha tényleg olyan nagyon szuper az a körmös valami, akkor szívem szerint azt választanám. Csak hát ha nem jó..akkor nagyon örülök a szándéknak, de feleslegesen lesz megvéve valami, ami gondolom nem párszáz forint, ha már a csizma helyett szeretné nekem hozni a Jézuska.
Tudom, nem a legnagyobb probléma a világon, de most emiatt fáj a fejem... Ti mit választanátok a helyemben?
Nagyon köszönöm a válaszokat!
17L
Én biztosra mennék és a csizmát választanám.
Főleg amiatt, hogy általában nem tetszik neked ami neki igen.
Általában ami anyunak nagyon tetszik az nekem nagyon nem
akkor mi a kérdés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!