12 hetes uh - melyiket választanátok: uh+kombinált teszt vagy jobb minőségű uh kombinált teszt nélkül? (ugyanannyiba kerülnek)
Mennyire drága? Nekem 15.000-ért magánklinikán az ország egyik legjobb gépével végezték az UH-t, a vérvétel ingyen volt mellé. A gép felbontása olyan volt, hogy magyarázat nélkül én láttam minden egyes csigolyát, belső szervet, ujjakat, tarkóredőt - a 12 hetes magzaton!
Áramlási görbét is néztek, jó fél órát eltologatták rajtam az UH fejet, mert nem sikerült irányba állítani a magzatot és elpiszmogtak vele.
Árban mekkora a különbség?
Mondjuk az istenhegyiről nemrég beszéltek le, mert egy szívrendellenességet nem vettek észre, csak a születés után derült ki - az orvosom eléggé ki volt akadva, az egyik páciensével történt.
Ha élettel nem összeegyeztethetetlen és emiatt nem ajánlhatják a terhesség megszakítását, akkor sokszor azért nem szólnak, h ne aggódja végig a kismama a terhességet. Múltkor az orvosnál belefutottam egy ilyen beszélgetésbe az orvos és a szonos között.
Én hétfőn megyek Hadjú dr-nőhöz az Istenhegyire. Kombinált teszt uh-val 30.000.
Keress rá a Maternity-re, profi gép, vérvétel ajándék, 15 rugóból kijön a kombinált teszt. 17 hetes vagyok, ott csináltattam. 30 milliós UH készülékük van. Személy szerint Jenei Katalint javaslom, nagyon profi szakember, a családban számos egészséges gyerek bizonyítja, hogy jól végezte a dolgát.
A Maternity helyileg a Kútvölgyiben van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!