12 hetes uh - melyiket választanátok: uh+kombinált teszt vagy jobb minőségű uh kombinált teszt nélkül? (ugyanannyiba kerülnek)
Figyelt kérdés
Két hely között próbálok dönteni, az egyik helyen megcsinálnák az uh-t és utána levennék a vért a kombinálthoz, aminek az eredményét elküldik emailben. A másik helynek jobb a gépe, az ország legjobb uh-s szakembere dolgozik ott, de a kombinált teszt nem férne bele a keretbe.2013. dec. 6. 19:04
11/20 anonim válasza:
Margit kórházat választanám ebben az esetben.
12/20 anonim válasza:
Külön díj nélkül adnak itt is képet, DVD-t, csak szólni kell.
13/20 anonim válasza:
4/12 vagyok, én az Istenhegyin voltam, UH+kombinált 30ezer, de előző terhességemnél az Uzsoki kórházban ugyanilyen minőségű volt az UH, semmivel sem rosszabb, és legalább az orvos nem telefonált ultrahangozás közben (mert most az Istenhegyin igen). Dícsérik ezt a dokit, nagyon profi, de engem zavart a telefonálás, ennyi pénzért velem foglalkozzon... A 19. heti UH-ra is oda megyek, mert a nődokim oda küldött, de nekem tényleg az Uzsoki szimpatikusabb volt.
14/20 A kérdező kommentje:
A Margitban voltam még amikor a kislányomat vártam, akkor oep finanszírozottan, nagyon kedvesek voltak, és sztem jó volt a gép is. viszont sógornőm az Istenhegyin volt és el van ájulva tőle h mennyire hiperszuper a gépük és mennyivel jobb minőségű a kép.
2013. dec. 6. 21:10
15/20 anonim válasza:
Akkor lehet hogy én pont egy régebbi géphez kerültem, vagy már elfelejtettem hogy ennél rosszabbak a kórházi gépek, de tényleg nem estem tőle hasra. A kombinált tesztet a helyedben akkor is megcsináltatnám, akkor az Istenhegyi klinikán, engem legalábbis megnyugtatott.
16/20 anonim válasza:
Én MINDENKEPP az istenhegyibe mennek a helyedben .
Már joparszor voltam náluk, le a kalappal. CVSt is végeztek.
Nagyon fontos a tarkoredo szűrés. Ha csak az uhra futja a keret, akkor is ezt válaszd , szerintem!
17/20 anonim válasza:
Istenhegyi! És azon belül is Hajdú dr.-nő!
Én nála voltam a 12. hetin, meg a 18. hetin is. Minimum 30 percig nézett.
Az meg,hogy nem vettek észre egy rendellenséget, sajnos bárhol előfordul. A világ legjobb klinikája sem dolgozik 100%-os pontossággal. De lehet,hogy itt csak 1000-ből egynél nem vettek észre, máshol meg 1000-ből 5-öt!
18/20 anonim válasza:
Kérdező, tényleg nézz rá a Maternity-re, ugyanaz a felszereltségük, mint az Istenhegyinek, csak kedvezőbb az ár.
19/20 anonim válasza:
4. és 13. válaszoló vagyok. Vérzéssel voltam ma az Uzsokiban (17+5 napos), UH-on megállapították hogy annyira rossz helyen tapad a méhlepény hogy félig-meddig veszélyeztetett terhesnek számítok (ettől van a vérzés is). Feküdni kell. Az Istenhegyin ebből annyit közöltek, hogy mellső fali a méhlepény (azt kifelejtették hogy annyira rossz helyen van hogy valószínűleg császáros szülés lesz, nem emelhetek, nem állhatok sokáig stb). Előtte nekem is istenítették az Istenhegyit, az orvosom is akiben megbízok, de nekem nem jött be.
20/20 A kérdező kommentje:
Utolsó: drukkolok, pihizz sokat! Előző terhességemnél nekem is első fali mélyen fekvő lepényem volt (ráért a méhszájamra), a Margitban az uh-n egyből észrevették és szóltak, utána végig figyelték, de nekem szerencsére feljebb ment a végére.
2013. dec. 8. 18:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!