Van itt valaki, akinek pozitiv lett a kombinalt teszt? Van meg esely, hogy ne legyen beteg a baba?
Figyelt kérdés
1 hete voltam kombinalt teszten vervetel es UH .Ma telefonaltak, hogy nagy a riziko, tehat pozitiv lett a teszt. Mar kisirtam a lelkem. Van meg eselyem, hogy egeszseges lesz a baba?2013. júl. 17. 18:01
1/24 anonim válasza:
Persze hogy van esély. Menj el mvízvételre, az 100%-os.
2/24 anonim válasza:
Ismerősömnek is rossz lett az eredmény. Utána elment magzatvíz vételre, amiből kiderült, hogy nincs gond. Most egy teljesen egészséges 1,5 éves kislány anyukája. NYUGALOM! Sokszor feleslegesen riogatják az embert...
3/24 A kérdező kommentje:
ISTENEM!!!! Koszonom, bar ugy lenne. Most annyira kiborultam. Holnapra behivtak meg 1 UH-ra es , hogy megbeszeljuk a reszleteket. Nagyon izgulok. Koszonom, koszonom
2013. júl. 17. 18:43
5/24 A kérdező kommentje:
ok,es koszonom
2013. júl. 17. 21:27
6/24 anonim válasza:
Persze, hogy van esély az egészséges babára!! Hallottam olyan akinek az 1: 50-hez volt a kockázat aránya. Lepénybiopsziát csináltak nála és teljesen egészséges volt a baba. Milyenek lettek az uh eredményeid?
7/24 anonim válasza:
Nekem a kombinalt teszt azt mondta, hogy 1:20 az esely a down korra. Csinaltattunk amniocintezist es ott kiderult, hogy semmi baj. Stresszes volt, plane, hogy ennyire rossz eredmenyt senkinel sem hallottam.
Szoval boven van remeny, nyugodj meg. :)
8/24 A kérdező kommentje:
Sziasztok,meg volt a vizsgalat.Down 1:40 az UH-on a nyaki redo normalis nagysagu ott nincs baj. Maradt 2 lehetoseg a lepeny biopsia amit mar hetfon megcsinalnak, de a veteles kockazata 1:200 a masikat 4 het mulva magzatviz vetel 1:300 szerintetek melyiket erdemesebb. Szeretnek kissebb rizikot a vetelesre, de az 1 honap varakozas felorol.
2013. júl. 18. 15:11
9/24 anonim válasza:
Lepénytbiopsziát választanám, mert ha ne adj isten baj lenne, akkor még fiatal a terhesség. De szerintem nem lesz semmi gond, ha a nyaki redő mérete jó volt.
10/24 anonim válasza:
Nekem magzatviz vetel volt, mert annak biztosabbnak ereztem az eredmenyet es mar csak masfel hetet kellett varnom, hogy megcsinaljak. Nekem nem volt mas valasztasom csak a maganklinika volt. Ott megcsinaltak a 16. hettol es 9 napon belul megvolt az eredmeny.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!