Ha a vonal nem túl erős, az akkor is vonal ugye? Valaki aki korai babás korában volt beteg s szedett antibiotikumot?
Teszteltem pozitívat,s mivel nem akartam hinni a szememnek 3 különböző cég tesztjét csináltam. Mindhárom két vonalas csak nem erős piros hanem halvány.Tegnap kellett volna megjönnie,de olyan terhes hányingerem volt ezért teszteltem.
Másik meg,hogy influenzás voltam,kellett szednem antibiotikumot is,múlt héten 3 napot,lázam is volt.
Akkor ha a múlt héten szedted az antibiotikumot talán 4 hetes terhes lehettél nem? Akkor még nem árt a babának még az alkohol sem mert nincs még olyan erős kapcsolat a baba és az anya között.
Én is így voltam, hogy pozitívat teszteltem és előtte héten beteg voltam, szedtem neo citrant meg köptetőt is, de azt mondta a doki, hogy a terhesség első 6 hetében nem árt a magzatnak.
Szép babavárást! :-)
Szerintem igen az pozitív, még ha halvány is de az!!!
Főleg meg akkor ha 3 tesztet is csináltál!!! Arról h. gyógyszert szedtél és antibiotikumot arról meg kérdezz meg egy nőgyógyászt!De szerintem nem lesz ott semmi baj!
Barátnőmnek csak a nemvárt után 6 nappal lett pozi a teszt. Szóval szerintem a halvány is pozi. :) Nekem is halvány volt az első.
Czeizel Endre szerint nem árt a gyógyszer a magzatnak az első 6 hétben.
Szóval én gratulálnék! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!