Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Melyik légzésfigyelőt választa...

Melyik légzésfigyelőt választanátok?

Figyelt kérdés

A vezetékes angelcare-t,vagy a mobil Snuza-t? Első kisfiam nagyon ritkán aludt a kiságyba és félek,hogy a második babámmal is ugyanez lesz a helyzet. Ebben az esetben jobb választás lenne a Snuza gondolom. Csak nem tudom,hogy mennyire megbízható.

Valakinek tapasztalat,illetve tanács?

Mindenképpen lesz légzésfigyelő,tehát ellenérveket nem kérek,köszönöm :)

2013. dec. 7. 09:59
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekünk az Angelcare nagyon bejött,a többit nem ismerem.nagyon jó hogy volt,mert sajnos egyszer besípolt és nem tévesen!!!
2013. dec. 7. 10:27
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekünk is angelcare van és abszolút elégedett vagyok vele, bár én hozzáteszem hogy a fiam csak kiságyban hajlandó aludni így nekünk nem probléma hogy helyhez kötött a légzésfigyelőnk. A te esetedben (bár egyáltalán nem biztos, hogy második babád sem fog ágyban aludni) lehet inkább valami mobilabb légzésfigyelőt választanék. (Bár lehet 2-3 hét után megunnád a légzésfigyelőt hol ide hol oda helyezni. Tesvéreméknek olyan légzésfigyelőjük volt amit a gyerek pelenkájára kellett csiptettni, nekik nagyon bevált csak 2 év után teljesen elromlott (de addigra már úgy sem kell) viszont nekünk az sem volt jó mert a fiam csak hason alszik. Most nézem, hogy ilyen Snuza volt nekik is. Ők elégedettek voltak vele.
2013. dec. 7. 10:56
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekünk is Angelcare van, de már 1 hónap alatt 4X besípolt tévesen... van még 1 használaton kívüli Babysense II figyelőnk is. Sokaktól azt hallom, hogy ez sokkal jobb és megbízhatóbb, mint az Angelcare, úgyhogy a téves riasztások miatt lehet, hogy inkább azt fogom használni, csak állítólag borzalmasan hangosan jelez (nem lehet állítani rajta a hangot) és megijed tőle a baba. Ezt a Snuat sajnos nem ismerem, de gyorsan meggugliztam... nem tudom, nem tűnik nagyon megbízhatónak.
2013. dec. 7. 11:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!