Milyen légzesfigyelőt használtok? Meg vagytok elégedve vele? Ismét ezt a márkát választanátok?
Figyelt kérdés
2011. jún. 30. 17:03
1/11 anonim válasza:
Angelcare ac401-et használunk. Viszonyítási alapom nincs, viszont maximálisan meg vagyok vele elégedve.
2/11 anonim válasza:
Nekem angelcare 300 as van megvagyok vele elégedve, jo szolgálatott tett! De amint a gyerek kotorja a dolgokat kb 8 honapos kortól, nagyon vigyázz hogy a kábele el legyen rejtve, mert a kisfiam megkaparintotta és majdnem megfolytotta vele magát!
3/11 anonim válasza:
Álomvirágot használunk, nagyon meg vagyok elégedve vele. Magyar termék, garancia könnyen érvényesíthető, ha szükséges, eddig nem volt téves riasztás. (hála Istennek semmilyen sem...). A kiságyon van a pelenkázó, még ott is érzékeli a baba légzőmozgását, szuper érzékeny!
4/11 anonim válasza:
Angelcare, a számát nem tudom, de a lehető legegyszerűbb (azt hiszem 300 a száma), nagyon klassz, használtan vettem, és már a 2. gyerekem használja.
5/11 anonim válasza:
angelcare 300, nagyon jóóóóóóóóóó
6/11 anonim válasza:
Álomvirágot vettünk mi is, és ezt választanánk legközelebb is.
7/11 anonim válasza:
Angelcare-t. Most már elégedettek vagyunk vele, de az első két hétben többször is bejelzett. Már majdnem a kórházban kötöttünk ki, amikor az egyik nővérke felvilágosított, hogy az Angelcare és a kókuszmatrac együtt néha téves riasztást eredményez. Ekkor szivacsmatracra cseréltünk, és utána semmi gond nem volt. Pár hónapja újból kókusz, most már minden rendben. Fél éves kisfiú anyukája
8/11 anonim válasza:
Angelcare AC401.
Most is ezt venném, 13 hónap használat alatt egyszer sem riasztott tévesen. És szerencsére igaziból sem!
Akár hogy bújt a gyerek a sarokba, mindig érzékelte a kütyü.
9/11 anonim válasza:
Baby controll márkájú van. 3lapos így nem tud róla lemászni a baba. Én nagyon meg vagyok vele elégedve,újra ezt választanám ha kellene. Mi először béreltük 3hónapig aztán vettünk 1újat akciósan 25000ft-ért.
10/11 A kérdező kommentje:
elnézést, hogy eddig nem írtam, de nyaralni voltunk
esetleg leírnátok azt is, hogy miért emellett a tipus mellett döntöttetek?
mivel elvárárásaitok voltak?
minden válasz hasznos volt!!
2011. júl. 5. 12:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!