Gyakorlott anyukák, melyiket választanátok és miért: Neonato Synchro Sport vagy Peg Perego Pliko?
szerintem is a második jobb, de igazából én is a nagyobb kerekek híve vagyok. Meg tök felesleges ennyi pénzt kiadni egy babakocsira....de ti tudjátok
Boldog babavárást kívánok! :)
Nekem is Peg Peregom van, bár egy kicsit régebbi változat, de ugyanez a kialakítás. 2 gyermekem van, ez a 4. babakocsink és messze a legjobb. Könnyű vele tömegközlekedni, naggggyon strapabíró (alul a hálóban 8 kg cucc, táskám + egy szatyor a tolókaron, ülésben a 13 kg-os fiam, tesófellépőn a 17 kg-os lányom... és rendszeresen így megyünk haza a piacról)!
Utazásnál is praktikus, nagyon jó rugózása van, remekül fektethető és cáfolom, hogy nem tud benne kényelmesen aludni a gyermek! Enyém simán felpakolja a karfára a lábait és úgy alszik :)
És szerintem jól irányítható is, nekem a 1,5 év alatt nem volt ilyen gondom vele!
Egy szó mint 100, én is ajánlom! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!