Melyik nevet választanátok ezek közül? És melyik az, amelyiket biztosan nem?
Figyelt kérdés
Borbála
Emília
Júlia
Róza
Kincső
Lujza
2013. júl. 5. 22:04
1/34 anonim válasza:
Emília,Kincső bejön.De a többi nem,a legszörnyűbb a Borbála,Lujza.Júlia,Róza semleges
2/34 anonim válasza:
Hasonlóan mint az első hozzászolo, kivéve hogy az Emikián és a Kincsőn kívül a többit én rettenetesnek tartom.
3/34 anonim válasza:
Emíliát biztos h nem. Amikor szültem volt egy roma csaj és úgy hívták, de szegény olyan buta volt h el se hiszed. :D Amikor megkérdezték tőle h mikor született annyit tudott csak mondani h 20 éves. :D De nem az a ki vagyok mi vagyok trágár típus volt hanem az a valóban teljesen buta féle. Mi annyit nevettünk rajta h hihetetlen. A névhez már csak őt tudom hozzákötni. :D
A Kincső az még egész aranyos. Ha választanom kéne akkor azt választanám. A többi vmiért nem jön be. :)
Semmi érdekesebb oka nincsen, de vhogy nem az én ízlésem. :)
4/34 anonim válasza:
Megmondom őszintén egyiket sem, nekem ezek borzalmas nevek, de ha muszáj egyet választani, akkor legyen Kincső. De a többit semmi képp sem :D
6/34 anonim válasza:
Kincső a kedvenc nevem, és esetleg még az Emília, a többi ki van csukva!
7/34 anonim válasza:
Egyiket sem adnám az tuti de ha ezek közül lehetne csak választani akkor talán az Emilia lenne, bár rossz elmékű név mert igy hivták az általános iskolás alsós osztályfönökömet és a világ legrosszabb pedagógusa volt kb.
8/34 anonim válasza:
Nekem ezek közül a Borbála tetszik, egy kedves ismerősöm hívják így, Borinak becézik, szerintem nagyon cuki. :) Tetszik még a Lujza és gondolkoznék az Emílián (Milinek becézve is aranyos). A legkevésbé a Róza tetszik, nekem az a borzalmas, a Júlia pedig semmit nem mond. Kincsőből pedig sokat hallottam mostanában, talán azért nem annyira jön be (bár nem vagyok a tucatnevek ellen). Nálam ez a sorrend, ha csak ezek közül választhatnék: Borbála, Lujza, Emília, Kincső, Júlia, Róza. Amúgy nekem megvan a legkedvencebb lánynevem, csak sajna kislányom nincs hozzá (még).
9/34 anonim válasza:
Nekem azt hiszem a Júlia tetszik legjobban, de jó még a Lujza és a Kincső sem rossz. A Róza és a Borbála semleges, az Emíliát nem választanám, de összességében mindegyiket normális, hordható névnek tartom.
10/34 anonim válasza:
és mi a kedvenc neved? :) nekem is van nevem, de babám még nincs hozzá :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!