Melyik nevet választanátok ezek közül? És melyik az, amelyiket biztosan nem?
Borbála
Emília
Júlia
Róza
Kincső
Lujza
Nálam a Zsófi alapból ki van lőve. A hideg is kiráz, amikor azt mondják, Zsófika. Jól megnyomva, hogy ZsóóóFIKA.
Semmi pénzért nem adnám ezt a nevet. :(
A Helga pedig rossz emlékeket idéz, volt egy ilyen nevű roma lány gyermekkoromban, aki egyfolytában terrorizált mindenkit.
Nah én Zsófi vagyok, szerintem nyugodtan elfelejtheted a ZsóFIKA becézést, nem kell így hívni, elég Zsófi, Zsó Zsozso millió becézés van. Hidd el olyan gyakori név, hogy senkinek már eszébe sem jut így "csúfolni" a másikat. Egyébként meg akinek ez jut eszébe (ne értsd félre nem rád értem) az nem valami értelmes ember. Nem is emlékszem, hogy engem csúfoltak-e így, de valószínű nem nagyon, nem kell vele foglalkozni, akkor a csúfoló sem tartja majd tovább érdekesnek.
Nem rábeszélni akarlak, csak leírtam az én tapasztalatomat :)
Más nevek esetleg nem tetszenek? Nekem pl: Lilien, Boglárka, Zamira, Réka, Rebeka...
Egyébként a Kincső-t eléggé hordható névnek tartom ;) a többi elég kemény hangzású és picit ódivatú. Nem megbántani akarlak.
Én is Zsófia vagyok de soha nem csúfoltak fikának. :D
Nagyon elvetemült kell h legyen az illető. :D
Am a Boglárka nekem a favorit. 5 hós lányomat is úgy hívják! :)
Amúgy meg ha nem tetszik egy név akkor ne add azt. Csakis olyat adj ami nektek bejön. Másnak a véleménye kit érdekel? Egyik név sem egy kimondhatatlan hülyeség. Engem a hideg ráz az olyanoktól mint pl a Dzsennifer, Rajmund, Xénia és társai. :D
3-as válaszoló vagyok egyébként. Ja és ezt is lehet nyugodtan lepontozni kedveskéim mint az előző válaszomat. :P
Én mindenkinek zöld kezet adtam.
Nem csúfolásnak gondoltam a Zsófikát. Azt gondolom, amikor egy gyermek még pici, az emberek zöme akaratlanul kicsinyítőképzővel mondja a nevét. Így lesz a Gyönyörű Zsófiból Zsófika, ami az én fülemnek iszonyatosan hangzik. És tudod mit? Hiába utálom, mégis akaratlanul így hívom kisfiam ovistársát. Egyfolytában Zsófikázom, hiába próbálom megállni, hogy ne tegyem. Annyira kicsike, aranyos, kedves kislány, hogy a Zsófi túl felnőttes neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!