Melyik nevet választanátok ezek közül? És melyik az, amelyiket biztosan nem?
Figyelt kérdés
Borbála
Emília
Júlia
Róza
Kincső
Lujza
2013. júl. 5. 22:04
11/34 anonim válasza:
Júliát választanám, emellett még az Emília tetszik, a többi nem nagyon, Lujza nagyon nem.
12/34 anonim válasza:
Emília jó egyedül. A Borbála Boriként tetszik, de így nem. A Júlia semleges. A Róza, Lujza nem tetszik, a Kincső rettenetes.
14/34 A kérdező kommentje:
2 gyermekünk már van, Ők Botond és Villő.
Férjemet szeretném meggyőzni, hogy ezek közül válasszunk, bár Ő egyenlőre ragaszkodik az általa favorizált Helga vagy a Zsófia névhez. Kisfiamnál az Emília a nyerő, Ő már Emiliként emlegeti a tesót. Kislányom semleges (meg még pici is ehhez), neki minden tetszik.
2013. júl. 5. 22:46
15/34 anonim válasza:
Szerintem a Júlia nagyon szép név, újra kezd divatba jönni :-)
16/34 anonim válasza:
Akkor legyen már Zsófi :) én is az vagyok, nem rossz :)
17/34 anonim válasza:
A Kincsőről mindig a kancsó jut eszembe. Az Emília tetszik, Emily lehet ha külföldre megy esetleg felnőtt korában.
18/34 anonim válasza:
A Borbála nagyon nagyon nem.
Kincső Emília igen
19/34 anonim válasza:
NEm rosszból de a férjednek a verziója h Zsófia nekem jobban tetszik :) De persze ez mind a ti döntésetek :)
20/34 anonim válasza:
A Zsófi is szép! :)
Ha lányom lenne Panna lenne, de eddig 2 fiam van. 3. gyereken még gondolkodunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!