Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok, mit választanátok a...

Kamaszok, mit választanátok a helyemben? Csizma, vagy "hű de szipiszupi meglepi"

Figyelt kérdés

Anyukámmal megbeszéltük, hogy csizmát kapok karácsonyra, mert a tavalyi már ütött-kopott és amúgyis szeretnék egy szép fekete csizmát már évek óta.

De most felhívott az áruházból, hogy talált valamit ami szerinte NAGYON, NAGYON JÓ, és a körmeimmel kapcsolatos. Igazából fogalmam sincs mi lehet, de....félek, hogy csak anyu szerinte olyan hűűűű de csodálatos. Általában ami anyunak nagyon tetszik az nekem nagyon nem (könyveken kívül). De most nem tudom mit "választhatnák". Hiszen csizmát nagyon szeretnék, de ha tényleg olyan nagyon szuper az a körmös valami, akkor szívem szerint azt választanám. Csak hát ha nem jó..akkor nagyon örülök a szándéknak, de feleslegesen lesz megvéve valami, ami gondolom nem párszáz forint, ha már a csizma helyett szeretné nekem hozni a Jézuska.

Tudom, nem a legnagyobb probléma a világon, de most emiatt fáj a fejem... Ti mit választanátok a helyemben?

Nagyon köszönöm a válaszokat!

17L

2013. dec. 8. 17:33
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Igazatok van. :) Köszönöm.
2013. dec. 8. 18:46
 12/21 anonim ***** válasza:
76%

A többiekkel ellentétben ÉN biztos,hogy a körmös cuccot választanám :-)

Mi anyuval most vettünk egy ilyen műkörmös szettet (lámpát,zseléket,ecseteket,csillámokat stb) ,szóval nagyon szeretem a körmöket. Meg nagyon kíváncsi lennék,hogy mi lehet az.

Ha a csizmám szétjön úgyis venni kell egy újat,maximum valami leárazott vagy turis csizmát vennénk nem valami extra drága darabot. Vagy a csizmát megvenném saját pénzen.

De nem tudom milyen anyud. Az én anyukám soha nem mondana ilyet,ha nem lenne biztos abban,hogy tetszene nekem az a dolog,így talán könnyebb helyzetben lennék.

17l

2013. dec. 8. 19:08
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
itt hangsuly azn van, hogy legtöbbször ami anyudnak tetszik az neked nem. így akár milyen szipi szupi ajándéknak mondaná inkább választanám a biztost, esetedben a csizmát, mint a bizonytalant, ami val'szeg nem is tetszene...
2013. dec. 8. 19:18
 14/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm, én is a csizmát választottam. És igaza volt az egyik válaszolónak, egy géllakkozó szett lett volna. :) Amire úgy őszintén nincsen szükségem, de nem is mondom, hogy szörnyű lenne. Csizmát viszont sokkal jobban szeretnék.

Köszi még egyszer. :)

2013. dec. 8. 19:52
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Én is a csizmát. Ha annyira fantasztikus az a cucc anyud szerint, úgysem bírja otthagyni majd az áruházban. ;)
2013. dec. 8. 20:11
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Én is a csizmát választanám. Már csak azért is, mert arra tényleg szükséged van, tehát hasznos ajándék lesz. Ráadásul biztos, hogy olyan ajándékot kapsz, aminek örülni fogsz, hiszen csizmát nélküled aligha lehet venni. :D
2013. dec. 8. 21:12
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem miért kell lepontozni azért,mert én nem a csizmát választanám. Én se pontoztam le senkit,mert eltérő a véleménye,mint nekem és megértem,hogy ti a csizmát választanátok,mert fontosabb,mint egy körmösszett. Mindegy:)
2013. dec. 8. 21:20
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem csizmára így is-úgy is szükséged van. Ha mást kapsz, akkor is muszáj lenne venni, nem? Ha van rá keret, hogy vehess magadnak egy csizmát (esetleg tudod, hogy kapsz valakitől pénzt, vagy megengedhetitek magatoknak eleve), akkor válaszd a másik ajándékot. Az legalább tényleg meglepetés. Viszont ha a csizmáról különben le kell mondanod, akkor mindenképpen a csizmát válaszd.
2013. dec. 9. 15:17
 19/21 A kérdező kommentje:
Igen,sajnos a csizmáról le kéne mondanom. :/ Köszönöm a válaszokat, én mindenkit felpontoztam! :)
2013. dec. 9. 16:47
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Ebben a helyzetben énis a csizmát választanám!:)
2013. dec. 10. 15:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!