Kamaszok, mit választanátok a helyemben? Csizma, vagy "hű de szipiszupi meglepi"
Anyukámmal megbeszéltük, hogy csizmát kapok karácsonyra, mert a tavalyi már ütött-kopott és amúgyis szeretnék egy szép fekete csizmát már évek óta.
De most felhívott az áruházból, hogy talált valamit ami szerinte NAGYON, NAGYON JÓ, és a körmeimmel kapcsolatos. Igazából fogalmam sincs mi lehet, de....félek, hogy csak anyu szerinte olyan hűűűű de csodálatos. Általában ami anyunak nagyon tetszik az nekem nagyon nem (könyveken kívül). De most nem tudom mit "választhatnák". Hiszen csizmát nagyon szeretnék, de ha tényleg olyan nagyon szuper az a körmös valami, akkor szívem szerint azt választanám. Csak hát ha nem jó..akkor nagyon örülök a szándéknak, de feleslegesen lesz megvéve valami, ami gondolom nem párszáz forint, ha már a csizma helyett szeretné nekem hozni a Jézuska.
Tudom, nem a legnagyobb probléma a világon, de most emiatt fáj a fejem... Ti mit választanátok a helyemben?
Nagyon köszönöm a válaszokat!
17L
A többiekkel ellentétben ÉN biztos,hogy a körmös cuccot választanám :-)
Mi anyuval most vettünk egy ilyen műkörmös szettet (lámpát,zseléket,ecseteket,csillámokat stb) ,szóval nagyon szeretem a körmöket. Meg nagyon kíváncsi lennék,hogy mi lehet az.
Ha a csizmám szétjön úgyis venni kell egy újat,maximum valami leárazott vagy turis csizmát vennénk nem valami extra drága darabot. Vagy a csizmát megvenném saját pénzen.
De nem tudom milyen anyud. Az én anyukám soha nem mondana ilyet,ha nem lenne biztos abban,hogy tetszene nekem az a dolog,így talán könnyebb helyzetben lennék.
17l
Köszönöm, én is a csizmát választottam. És igaza volt az egyik válaszolónak, egy géllakkozó szett lett volna. :) Amire úgy őszintén nincsen szükségem, de nem is mondom, hogy szörnyű lenne. Csizmát viszont sokkal jobban szeretnék.
Köszi még egyszer. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!