Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok! Milyen telefonotok...

Kamaszok! Milyen telefonotok van? Megvagytok vele elégedve? Ha bármilyen telefont kaphatnátok, milyet választanátok?

Figyelt kérdés
2014. jún. 24. 18:47
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:

Samsung Galaxy Ace 2

A memóriáján kívül meg vagyok vele elégedve,nagyon szeretem:) Ha lehetne más telefonom,sem szeretnék.

2014. jún. 25. 09:53
 22/44 anonim ***** válasza:
ZTE Blade Grand Pro X-em van,nagyon szeretem,mert szép nagy a kijelzője,visszafogott külsővel,és vékony is. Ez fontos szempont volt nálam,mivel az előző Samsungomat 4 évig használtam,és borzasztóan meguntam a Samsung külsőket és menüket is.Főleg telefonálásra,zenehallgatásra és fényképezésre használom,meg könyveket olvasok rajta,nekem tökéletes,lehetne nagyobb a tudása is,de még így sem használom ki teljesen.Az álom telefonom a Nexus 4 (tudom,hogy van már 5 is,de én a négybe szerettem bele),de iszonyú drága,legalábbis a mi pénztárcánknak, viszont a ZTE-nek nagyon hasonló menüje és külsője van,ezért is szeretem annyira a mostanit.
2014. jún. 25. 12:28
 23/44 anonim ***** válasza:
Samsung s5230-am van, én nagyon nem szeretem, lassan 3 éve megvan. Most nyáron szeretnék valami normálisabb telefont, már ki is néztem néhányat :) Nálam az a lényeg hogy jól fényképezzen, jól nézzen ki (ha hátlapot lehet kapni hozzá az még jobb) és ne legyen nagyon drága.:)
2014. jún. 25. 13:52
 24/44 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok, 14/L
2014. jún. 25. 13:52
 25/44 anonim ***** válasza:
Volt egy Nokia Lumia 800-asom, aminek az aksija felmondta a szolgálatot, helyette kicserélték egy Nokia Lumia 900-ra. Most az van jelen pillanatban. Nem vagyok egy telefonmániás. A 800-as előtti telóm egy sima mezei Nokia 5310 volt, amit kb. 5 évig használtam, aztán csak azért váltottam, mert egy csomó előnye van az okostelefonnak, teljesen ki is bírom használni.
2014. jún. 25. 14:02
 26/44 anonim ***** válasza:
Samsung Galaxy Minim van, 2 éves, nem szeretem, mert nem igazán működik. Ha bármilyet megkaphatnék, akkor egy iPhone 5s-t,Galaxy S5-t, vagy valami hasonlót kérnék. 17L
2014. jún. 25. 14:08
 27/44 bmwpower99 válasza:
Lg optimus G, 1 hete vettem és nagyon szeretem. 15F
2014. jún. 25. 14:34
 28/44 anonim ***** válasza:
100%

iPhone 5S.

Én nagyon szeretem, ez az első iPhone-om, előtte androidos telefonjaim voltak, azokat nem szerettem, pedig nem a legolcsóbb készülékek voltak. De mindig "lefagytak", leállt az alkalmazás, lelassultak.

Ha választhatnék, most is ezt választanám. A régi telefonjaimnak túl nagy volt a képernyője, át se értem őket egy kézzel, bénáztam velük.

De ez tökéletes számomra. :)

2014. jún. 25. 16:34
 29/44 anonim ***** válasza:

LG G2 van, talán G3-on gondolkoznék el, viszont a kijelző felbontásával nem arányosan nőtt a hardver teljesítménye, szóval az én céljaimra alkalmatlan lenne. A kamerában lévő újítások miatt talán jó lenne. (Infrás szenzor.) De nem fényképezőgép a telefon, tehát nem lesz csere.:)

A G2-vel meg vagyok elégedve, mivel a kategóriájához képest filléres telefon nem panaszkodom az anyagminőségre, illetve a minimális exponálási hibákra fényképeknél. Szoftveresen tökéletes, a hardver meg egy Snapdragon 800, ami azt illeti még egy évig nem is lesz szerintem alkalmazás ami ne lenne élvezhető rajta. Akkuidő több mint elég számomra, mobilnettel ez a telefon már tényleg okos. Tehát meg vagyok vele elégedve, szerintem a tudása kielégítő, ha valaki ért hozzá annyira mint én, akkor nincsenek vele határok, és az ára is korrekt, GSM-ben, vagy használtan 90-100 ezer forint körül hozzá lehet jutni. Sajnos most egy ideig viszont nem is lesz más telóm a gazdasági viszonyok miatt, és az ebből fakadó nem biztos munkahelyek miatt. (Diákmelóból meg alig jön pénz, helyette inkább segítek ismerősöknek, apumnak, főleg mert jövőre meg kocsira kellene a pénz...)

2014. jún. 25. 17:16
 30/44 anonim ***** válasza:

Most egy Nokia Lumia 520-am van, és nagyon elégedett vagyok vele.

Ha bármilyet választhatnék, vagy egy Lumia 930(vagy 1020) at vagy egy iPhone 5s-t kérnél.

2014. jún. 25. 17:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!