Kamaszok! Milyen telefonotok van? Megvagytok vele elégedve? Ha bármilyen telefont kaphatnátok, milyet választanátok?
Samsung Galaxy Ace 2
A memóriáján kívül meg vagyok vele elégedve,nagyon szeretem:) Ha lehetne más telefonom,sem szeretnék.
iPhone 5S.
Én nagyon szeretem, ez az első iPhone-om, előtte androidos telefonjaim voltak, azokat nem szerettem, pedig nem a legolcsóbb készülékek voltak. De mindig "lefagytak", leállt az alkalmazás, lelassultak.
Ha választhatnék, most is ezt választanám. A régi telefonjaimnak túl nagy volt a képernyője, át se értem őket egy kézzel, bénáztam velük.
De ez tökéletes számomra. :)
LG G2 van, talán G3-on gondolkoznék el, viszont a kijelző felbontásával nem arányosan nőtt a hardver teljesítménye, szóval az én céljaimra alkalmatlan lenne. A kamerában lévő újítások miatt talán jó lenne. (Infrás szenzor.) De nem fényképezőgép a telefon, tehát nem lesz csere.:)
A G2-vel meg vagyok elégedve, mivel a kategóriájához képest filléres telefon nem panaszkodom az anyagminőségre, illetve a minimális exponálási hibákra fényképeknél. Szoftveresen tökéletes, a hardver meg egy Snapdragon 800, ami azt illeti még egy évig nem is lesz szerintem alkalmazás ami ne lenne élvezhető rajta. Akkuidő több mint elég számomra, mobilnettel ez a telefon már tényleg okos. Tehát meg vagyok vele elégedve, szerintem a tudása kielégítő, ha valaki ért hozzá annyira mint én, akkor nincsenek vele határok, és az ára is korrekt, GSM-ben, vagy használtan 90-100 ezer forint körül hozzá lehet jutni. Sajnos most egy ideig viszont nem is lesz más telóm a gazdasági viszonyok miatt, és az ebből fakadó nem biztos munkahelyek miatt. (Diákmelóból meg alig jön pénz, helyette inkább segítek ismerősöknek, apumnak, főleg mert jövőre meg kocsira kellene a pénz...)
Most egy Nokia Lumia 520-am van, és nagyon elégedett vagyok vele.
Ha bármilyet választhatnék, vagy egy Lumia 930(vagy 1020) at vagy egy iPhone 5s-t kérnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!