Elengedjem a 14 éves lányomat szilveszterkor bulizni?
rengetek lány tartja menőnek ilyen korba hogy fiúk előtt lánnyal smárolnak "mert ez jön be a fiúknak"...
amúgy szerintem engedd el:D
inni biztos fog de az nembaj:A:A:A
Sztem engedd el.
Nem csak Szilveszteri buliban lehet sexelni, meg csókolózni, meg inni sem. :(
Ezeket nappal is megteheti simán.
Én is mentem 14 évesen bulizni szilveszterkor meg egyébként is.Ha valamit meg akar tenni a szilveszteren kivul is megteszi.Velem se volt semmi gonad, csak kicsit-nagyon berugtunk..:)
Ha nem engeded el abbol viszont tuti háború lenne.Én "sajnos" olyan voltam, hogy nem engedtek sehova, se fiúzni se inni.Sőt tesommal bébiszitterkedtem, ennek eredménye, hogy 16 évesen leléptem otthonrol.Igaz jóban vagyunk aa családdal.Albérletben laktunk, mikor eljötte, suliba jártam, szakmám van és dolgoztam.És inkább ezt válaztottam,mert túlságosan tiltva voltam.Ugyanugy megcsináltam a hülyeséget igy is.Mindenki feszegeti az énhatárokat és ez igy van rendjén.Azért buli elott beszélnék vele, ha esetleg történne valami, védekezzen.Jobban jársz ha elmondod neki,magátol ugysem fogja kérni.
Ismerem magam, és előre rosszul vagyok, mi lesz ha megnő a lányom.:S
Mondjuk most még csak 31 hetes babás vagyok.:)
Én sem engedném el..
Majd jövőre, mondjuk a hülyeség meg nem korhoz kötött :S..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!