SZÜLŐK! Ti elengednétek a 13 éves lányotokat Szilveszterkor?
Szóval Szilveszterkor lesz egy utcabál/házibuli legjobb barátnőméknél és elhívott. Nem leszünk sokan, egy szolid házibuli lenne+utcabál, amit a falu rendez. Így mennék: Olyan 5-6 körül elmennék a házibuliba és olyan 10 körül kimennénk a térre, ahol az utcabál lesz és ott találkoznánk a szüleinkkel is. Így elengednétek a lányotokat?
13/L
Én nem tudom mikorra fogok hazaérni (:
Engem elengednek..szilveszter az szilveszter.. :'D
Nem értem, sokan miért írnak ki olyan kérdéseket (gyerekek és szülők is) Hogy más szülő megengedné-e. Most komolyan ismeretlen emberektől akartok "tanácsot" kérni, illetve anyukátokat meggyőzni? Na mind1 ezt nem sértésnek szántam! Ne érts félre.
Viszont én elengedném. Ha most tiltjuk a gyereket, akkor amikor betölti mondjuk a 18-at vagy azt az életkort, amikor már szabadon eldöntheti hogy hova megy és mikor, akkor lesznek a bajok és rontja majd el a saját életét. Mert most akarja majd bepótolni a dolgokat. De az is megeshet, ha tiltjuk, hogy hazudozni fog. És igen ismerek ilyet.
Ha jól értem délután 5-6-tól 10ig, amikoris találkozol a szüleiddel az utcabálon?
Így igen, elengednélek 13 évesen is, ha a mindennapi életben egyébként szavahihető és megbízható vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!