Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hol lesz 15 éves (körüli)...

Hol lesz 15 éves (körüli) lányotok Szilveszterkor?

Figyelt kérdés
42/N
2010. dec. 9. 16:07
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Hát gondolom a szülőket kérdezed, de azért gondoltam írok egy választ:

13 éves lány vagyok és még nem tudom: Vagy a barátnőmnél leszünk ketten és pizzát rendelünk (egyszóval csajbuli) vagy én hívom át két barátnőmet (megintcsak csajbuli) vagy pedig egy másik pesti barátnőmmel msn-partyt rendezünk :D

2010. dec. 9. 16:49
 2/11 anonim ***** válasza:
16%
Egyik bnömnél pár bnömmel. :) Meg összefutunk pár haverunkal és rohadtnagyon partyzunk. 14/L
2010. dec. 9. 17:55
 3/11 anonim ***** válasza:
ez a baj:S
2010. dec. 9. 19:34
 4/11 anonim ***** válasza:

Szerintem valamelyik barátnőmnél leszek. De megnyugtatok mindekit, nem fogunk inni, max cola... vagy ilyesmi, de nem is akarunk semmit csinálni, csak "buli"-zunk, leszünk kb. 4-en és kész!!

14/L

2010. dec. 9. 19:40
 5/11 anonim ***** válasza:

Én tavaly szilveszterkor voltam 15, a legjobb barátnőmnél voltam (ott voltak a szülei és a testvére is).

16/L

2010. dec. 9. 19:40
 6/11 anonim ***** válasza:

Ahol tavaly voltam.Unokatesómnál.Először egy kis pipa+ alapozás.Aztán megyünk discoba.Ami nem épp az én stílusom,de egyszer egy évben belefér.Amúgysem nagyon vannak olcsón dancehall vagy reggae partyk szilveszterkor :)

14L

2010. dec. 9. 20:36
 7/11 A kérdező kommentje:
Én lányom a dokkban lesz a hajógyárin,azthiszem kicsit becsiccsentek,addig sem izgulok érte annyira. :))
2010. dec. 9. 20:46
 8/11 anonim ***** válasza:

Az Interneten.

15/L

2010. dec. 9. 21:41
 9/11 anonim ***** válasza:

:) Szia!!

A lányod szeretne elmenni bulizni egy jót, és emiatt aggódsz? A húgom 16 éves. Mikor 15 volt a barátaival elmentek egy közeli kemping helyre, kivettek egy házat közösen és ott töltötték a szilvesztert.

Minden azon múlik, hogy megbízol e eléggé a lányodban... Tudod e, hogy nem csinál semmi hülyeséget, és hogy a barátai is normálisak. A testvérem teljes mértékben egy okos lány, a barátai pedig szintúgy (persze, mivel buli volt... volt pia, meg ökörködés). Ezek mind hozzá tartoznak a fiatalsághoz...

üdv. 23/L

2010. dec. 9. 23:11
 10/11 A kérdező kommentje:

Hát,én tudom hogy milyen,mivel nekem mindent elmond, na ezt onnan is tudom,hogy még azt is hallom amit nem akarnék :))

Megbízom benne, csak hát azért mégis féltem :) Arra voltam kíváncsi,hogy ki hova megy ennyi idősen .. :)

2010. dec. 10. 17:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!