Szülők! Megengednétek, hogy a lányotok haverja nálatok aludjon?
Valamelyik este elmennénk moziba egy haverommal (ismerik a szüleim, régebben jártunk kb 3 hónapot, szóval nem volt valami komoly dolog, de barátok maradtunk), utána pedig elmennénk valamelyik szórakozóhelyre, nagy eséllyel a zöld pardonba. (ne ilyen Bed beach-es helyeket képzeljetek el, ilyen helyekre sose mennék be)
Szóval hazajönni nem szeretek este egyedül. Ezért gondoltam, hogy itt aludhatna nálunk ez a fiú, külön szobában.
Szerintetek?
16/L, a fiú 19/F
Én kb. ennyi idős voltam, mikor nálam aludt a párom.
Anyukám azzal érvelt mikor megengedte, hogy inkább otthon legyek, és tudjon róla, mint hogy a híd alatt a bokorban történjen meg.
Eddig együtt voltam 9 hónapig egy fiúval, akit imádtak anyukámék is, 5 éve ismerik...
Na ott meg mertem kérdezni..
Mindent megengednek, de ez akkor is olyan izé, hogy nálunk alszik :/
Ha valóban külön szobában aludtok, szerintem megengedhetik a szüleid. És legalább nem egyedül mész haza, ami valljuk be Pesten nem biztos, hogy veszélytelen lenne. Az meg a fiúnak gondolom már húzós lenne, hogy hazakísérjen téged, meg utána hazamenjen ő is.
Szerintem még mindig jobbb, ha a fiú nálatok alszik, de külön szobában, mintha tök egyedül mennél haza. Azért késő este, egyedül, egy fiatal lány, nem éppen veszélytelen.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!