Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülők! Megengednétek, hogy a...

Szülők! Megengednétek, hogy a lányotok haverja nálatok aludjon?

Figyelt kérdés

Valamelyik este elmennénk moziba egy haverommal (ismerik a szüleim, régebben jártunk kb 3 hónapot, szóval nem volt valami komoly dolog, de barátok maradtunk), utána pedig elmennénk valamelyik szórakozóhelyre, nagy eséllyel a zöld pardonba. (ne ilyen Bed beach-es helyeket képzeljetek el, ilyen helyekre sose mennék be)

Szóval hazajönni nem szeretek este egyedül. Ezért gondoltam, hogy itt aludhatna nálunk ez a fiú, külön szobában.

Szerintetek?

16/L, a fiú 19/F

2011. júl. 7. 20:28
1 2
 1/12 anonim válasza:
72%
külön szobába megengedném anyukád helyébe.. Együtt már nem
2011. júl. 7. 20:30
 2/12 A kérdező kommentje:
Igazából inkább apa véleményétől félek. Szerintem biztos arra fog gondolni, hogy le fogok feküdni vele :/
2011. júl. 7. 20:32
 3/12 anonim ***** válasza:
81%

Én kb. ennyi idős voltam, mikor nálam aludt a párom.

Anyukám azzal érvelt mikor megengedte, hogy inkább otthon legyek, és tudjon róla, mint hogy a híd alatt a bokorban történjen meg.

2011. júl. 7. 20:34
 4/12 A kérdező kommentje:
Nem járunk..
2011. júl. 7. 20:34
 5/12 anonim ***** válasza:
88%
Akkor meg pláne. :)
2011. júl. 7. 20:37
 6/12 A kérdező kommentje:

Eddig együtt voltam 9 hónapig egy fiúval, akit imádtak anyukámék is, 5 éve ismerik...

Na ott meg mertem kérdezni..

Mindent megengednek, de ez akkor is olyan izé, hogy nálunk alszik :/

2011. júl. 7. 20:38
 7/12 anonim ***** válasza:
88%
Külön szobában miért ne? De ne éljél vissza vele, amit ígérsz azt tartsd is be!
2011. júl. 7. 20:48
 8/12 anonim ***** válasza:
87%
miért ne..
2011. júl. 7. 22:18
 9/12 anonim ***** válasza:
91%

Ha valóban külön szobában aludtok, szerintem megengedhetik a szüleid. És legalább nem egyedül mész haza, ami valljuk be Pesten nem biztos, hogy veszélytelen lenne. Az meg a fiúnak gondolom már húzós lenne, hogy hazakísérjen téged, meg utána hazamenjen ő is.

Szerintem még mindig jobbb, ha a fiú nálatok alszik, de külön szobában, mintha tök egyedül mennél haza. Azért késő este, egyedül, egy fiatal lány, nem éppen veszélytelen.

16/L

2011. júl. 7. 22:20
 10/12 anonim válasza:
87%
egyszer nálunk aludt a legjobbarátom igaz különszobába aludtunk de anyum ajánlotta fel neki h nem akar-e nálunk aludni :D (13 voltam akkor ő meg 14) szerintem neked is megengedik :)
2011. júl. 8. 20:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!