Szülők! Ha lenne egy 16 éves lányotok, megengednétek neki, hogy a barátja itt aludjon nálunk?
Szerintem ezt Neked kell tudni, hiszen Te ismered a lányodat, és nem mi.
Nem tudom, hogy mennyire bízol meg benne?
Milyen a kapcsolatotok (sok mindent elmond-e Neked)?
Stb. Stb.
Megengedném. Pláne, ha at mondod, hogy bízol benne. Hidd el, sokkal jobb, ha otthon történik ilyesmi(márhogyha egyáltalán történik), mint esetleg egy parkolóban, buliban..ki tudja hol.
Jól fog esni a lányodnak, ha tudja, számíthat rád. Ebben is. Így a későbbiekben is bizalommal fordul hozzád. Persze azért a "szabályokat" ismertesd.
Szia!
Nekem 2 osztálytársam (18L), már 1,5 éve van barátjuk és a szüleik nem engedik meg, hogy egymásnál aludjanak. Nem a szex miatt (az úgyis megtörténik anélkül is).
[Mellesleg nekem sem engedik meg]
De ez egy másik szituáció, és ha külön szobában alszanak, akkor nem kell mitől tartanod.
Szerintem nyugodtan engedd meg, hogy a fiú ott aludjon, persze, csak ha nem lesz belőle rendszer.
Szia!
Ha megbízol a lányodban engedd meg.
Hogy Te is megismerhesd a fiút vacsorázzatok együtt.Közbe tudtok kicsit beszélgetni,ti is megismeritek valamennyire a fiút.
Esetleg beszélj erről a lányoddal.
Legyen néhány "szabály" pl.,hogy este ne hangoskodjanak,vagy hogy éjszaka ne járkáljanak át egymáshoz,hogy tudjatok aludni.
És ha a lányod ajánlotta fel a külön szobát,akkor szerintem a lányod elég jól gondolkozik.
Örülj neki!Más inkább tiltakozna az elől,hogy külön szobába aludjanak!
15/L
Igazatok van:)
Nagyon szépen köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!