Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Megengednétek egy 11 éves...

Megengednétek egy 11 éves lánynak? Lennt!

Figyelt kérdés

Az egyik "barátnőm" minden szünetben kap műkörmöt, amit a saját anyukája tesz fel.

Szerintem ez egy kicsit fura.

Ti megengednétek?

12/L

2011. jan. 9. 16:08
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
82%
ha nem vele vele a suliba akkor persze
2011. jan. 9. 16:12
 2/22 anonim ***** válasza:
77%

1. Nem káros az egészségre

2. Nem hinném, hogy ez kihatna a viselkedésére

3. Biztos örülni szokott neki, és jól érzi magát miatta :)

4. Jó hatással van szerintem az anya-lánya kapcsolatra az, ha mondjuk együtt szépítkeznek stb.

Nem hinném, hogy ebben van bármi rossz :) Ha az iskolában nem szólnak érte akkor nincs semmmibaj.

2011. jan. 9. 16:14
 3/22 A kérdező kommentje:
Szerintem nem jó ötlet, bár lehet hogy csak azért látom így mert nekem anyum nem engedné.
2011. jan. 9. 16:16
 4/22 anonim ***** válasza:
63%
Nem. Kizárt dolognak tartom. Nem való műköröm egy 11 éves lánynak.
2011. jan. 9. 16:19
 5/22 anonim ***** válasza:
63%

hát erre csak azt tudom mondani,ha szép formája van az eredeti körmének növessze meg. én nem szeretem a műkörmöt,viszont nagyon szép az eredeti (sokat irigylik:D) ,és én azt csinálom meg. ha nem is rettenet hosszura ,de mégis olyanra amit lehet festeni,stb. 11 évesen is hosszu körmöm volt,bár igazi!

de ha nem ,akkor szeritnem egy picit mért ne? max ne suliba!

2011. jan. 9. 17:08
 6/22 anonim ***** válasza:
74%

Én sem engedném meg neki. Ráér még az ilyen 'női' dolgokkal foglalkozni. Ha meg az anya-lánya kapcsolatot kell javítani akkor menjenek együtt sétálni vagy valami..

:)

2011. jan. 9. 17:09
 7/22 anonim ***** válasza:
25%
neem! minek akartok ennyire nőiesek lenni?nem szép,szerintem taszító ha meglátnám és az iskolába le is szedetik
2011. jan. 9. 17:24
 8/22 anonim ***** válasza:
19%

NEM!

Gusztustalannak és taszítoank találnám egy 11 éves KISlányon a műkörmöt,és szerintem igenis ,hogy kihat a viselkedésére,mert ettől nagylánynak érzi magát,vagyis szerintem,de nem ismerem szóval nem tudom.

Nekem zselés körmöm volt,szünetbe egy kemény hétig és miután leszedtem,teljesen megvolt már puhulva a körömágy fölötte és bár nemtudom a műkörömnél,hogy van,de szerintem annak se tesz túl jót.

Most kenegethetem átlátszó,tápláló lakkal..na mindegy.

Szerintem fölösleges is,de nem is engedném a lányomnak,max kipróbálhatja,de azt,hogy állandóan azt bizony nem.

15L

2011. jan. 9. 17:28
 9/22 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem ha neki tetszik és az anyuja engedi,akkor miért ne?! nem hiszem,hogy ez a te dolgod lenne....-.-"
2011. jan. 9. 17:31
 10/22 anonim ***** válasza:
4%

Hogy ha arról van szó, hogy ezzel vág fel a kis csaj, nem kell féltékenykedned.. Ezzel ő nem lesz menőbb. Ki látja szünetben most őszintén? Ő meg a kutyája. -.-"

14évesen neked meg akkor lesz, ha suli idő van.. haggyukmáár. Az anyjának is csak gratulálni tudok hogy qrvát nevel a lányából. szép(Y) Ha én hazaállítanék műkörömmel, anyukám enyhén lenne dühös... :@

Nem, nem engedné meg. Még legalább 2évig nem.

13L

2011. jan. 9. 18:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!