Mit vegyek egy 15 éves lánynak a szülinapjára?
1. vagyok
hacsak nem a legjobb barátnője vagy akkor ne az általam ajánlott könyvek közül adj.
Az vagyok, aki kérdezte, hogy milyen kapcsolatban vagytok. :)
Tehát, szerintem ne vegyél sablon tárgyakat, mint pl. plüss, fülbevaló stb., hanem szervezz egy egész napos (najó, félnapos :D) programot, menjetek el moziba, kajálni, esetleg este bulizni, berakhatsz a programok közé valami különlegeset is, pl. bowling, vagy elmehettek manikűröshöz/pedikűröshöz együtt, persze ha ez nálatok nem megszokott, ezt is élvezni fogjátok. :D És persze adhatsz neki egy kicsi ajándékot is, de az legyen személyre szóló! Pl. ha van kézügyességed, lerajzolhatod az egyik fotótokat, amin csak ti vagytok, készíthetsz valamilyen szép karkötőből 2 db-ot, ez lesz a barátságkarkötőtök. És mellé adhatsz egy kis bonbont+képeslap/ajándékkártya. :) 15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!