Milyen ajándékot vennétek egy 16 éves fiú szülinapjára?
Pénz, valamennyi összegig. Én 13 vagyok, most lesz a szülinapom holnap, és én mindig azt mondom, hogy nem kell venni semmit. Majd megveszem ami kell nekem, és ami tetszik =) Nálam ez jön be =)
13/L
egyedileg nyomatott póló, vagy fényképes bögre stb (tudjátok miket szeret, és lehet a kedvenceivel kapcsolatosan keresni hozzá képet stb)
nekem az egyik legemlékezetesebb szülinapi ajándékom (mondjuk akkor 18 lettem) egy mérföldkő volt, loptak valahonnan egyet(konkrétan:kiásták) aztán lemeszelték fehérre és feketével ráfestették a számot, meg felülre piros-fehér-zöld csíkozást körben, mint a határköveknél :-D mai napig kint áll a kertben, pedig 30 leszek tavasszal...
legyen valami irtó személyes, a kedvenceivel kapcsolatos.. pénzt tényleg ne adj neki az egyszerűen túl ellaposodott(mármint így tűnhet úgy h nem is ismered igazán csak mégis legyen valami..) meg persze ha korabeli vagy hülyén nézhet ki..
gondolkozz el mit szeretne, ha elmentek egy kirakat előtt min akad meg a szeme..
egyébként pasiknál amivel nem üthetsz mellé nagyon az a pénztárca, mobiltartó(na jó azért tudd mekkora a telója) hasonlók..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!