Mit vegyek szülinapjára?
Figyelt kérdés
Barátomnak hamarosan születésnapja lesz és fogalmam sincsen mit vegyek neki. 17. lesz neki és a bicikli a mindene, de nem azzal kapcsolatos dolgot szeretnék.
Kérlek benneteket segítsetek.
Persze én tudom hogy mit szeret (biciklis) de nem biciklivel kapcsolatos dolgot szeretnék venni neki.
a válaszokat előre is köszönöm.:)
2011. júl. 21. 10:13
1/9 anonim válasza:
Esetleg ezüst karkötő, vagy csináltass magadról egy képet a fényképésznél és azt tedd bele egy keretbe.
2/9 Pikachúúú válasza:
Mindtha magamat olvasnám xD Barátom tök ugyan ilyen x) Én egy karkötöt pólót vettem neki :) Karkötöt le se veszi csak fürdésnél xD Figyelj ha fél évnél több ideje vagytok együtt akkor vehetnél mondjuk 2 részes dolgot pl: nyaklánc elfelezett sziv egyik egyikötöknél másik másikotoknál. {Helyesirási hibákért nem vállalok felelöséget!}
3/9 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a póló jóó ötlet köszönöm.:) az ékszerekért sajnos nincs oda.://
de sokat segítettél köszönöm szépen.:)
örülök hogy "lelkitárs" vagy.:DD
2011. júl. 21. 12:33
4/9 anonim válasza:
Esetleg valami jó illatú férfi parfüm?
5/9 anonim válasza:
A póló király! Legyen rajta egy bringa, és a két kerekébe a ti fejetek, vagy ketten üljetek ti a bringán. Nem biciklis, de kicsit mégis.
6/9 A kérdező kommentje:
ez jó köszönöm.:))
jöhetnek még.
2011. júl. 25. 11:26
7/9 anonim válasza:
Vehetnél neki egy fehér adidasos LED-es órát. Annyira nem is drága, és bicózás közben is jól jön neki! Vagy vegyél neki fa karkötőt, azért nagyon odavannak a fiúk! :)
8/9 anonim válasza:
Vannak olyan oldalak ahonnan mintát szerkeszthetsz a pólóra. Ezért mondjuk egy közös képeteket rárakod és netről megtudod rendelni.
9/9 A kérdező kommentje:
köszii.
2011. júl. 25. 17:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!