Mit vegyek szülinapjára?
Barátságtípustól függ:) Nekem például két legjobb barátnőm van, az egyikük ez a tipikus puszipajtásnő, a másikuk pedig inkább olyan, mint a fiúk legjobb haverjai:D
Szóval a csajos barátnőmnek képkeretet szoktam adni közös fotóval, vagy festek neki valamit a másikuknak pedig vicces pólót(A múltkor pl. olyat vettem neki, amire az van írva, hogy "Ne a melleimet nézd! Az arcom ugyan olyan szép de abból csak egy van." meg "Gratulálok! Ha még el tudod olvasni a feliratot, nem vagy holtrészeg." Szóval ilyesmi ötletek vannak:)
Függ,hogy mennyi pénzt szánsz rá és milyen típus.
Szóval én olyan vagyok,hogy körömlakokból/matricákból meg mindenből ami körömhöz kapcsolódik leelőznék egy manikűröst :D:D
szóval nem nehéz nekem ajándékot venni.
Barátnőm meg övb.uzi meg cipő/táska b.uzi.. :D:D szóval minden csak kiegészitő legyen.. most bejött a kalap is a szekrényébe..
szóval te tudod,hogy ő milyen fajta lány,mert pl vehetsz neki focilabdát vagy gördeszkát de vehetsz neki parfümöt vagy smink szettet szóval érted??
Mi a hobbija??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!