Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit vegyek szülinapjára?

Mit vegyek szülinapjára?

Figyelt kérdés
A legjobb barátnőmnek most szombaton lesz a 15. születésnapja.Azt mondta plüss állatot ne vegyek neki mert van sok.Mondtam neki, veszek egy kis piát de nem tudom.Valami különlegeset akarok amit elrakhat emlékbe.Semmi ötletem nincs...segítenétek?
2010. nov. 25. 17:58
 1/5 anonim ***** válasza:
Egy szép sál? Esetleg fényképkeret(közös fotóval)? Bulis tolltartó? Mobiltok?
2010. nov. 25. 18:02
 2/5 anonim ***** válasza:

Barátságtípustól függ:) Nekem például két legjobb barátnőm van, az egyikük ez a tipikus puszipajtásnő, a másikuk pedig inkább olyan, mint a fiúk legjobb haverjai:D

Szóval a csajos barátnőmnek képkeretet szoktam adni közös fotóval, vagy festek neki valamit a másikuknak pedig vicces pólót(A múltkor pl. olyat vettem neki, amire az van írva, hogy "Ne a melleimet nézd! Az arcom ugyan olyan szép de abból csak egy van." meg "Gratulálok! Ha még el tudod olvasni a feliratot, nem vagy holtrészeg." Szóval ilyesmi ötletek vannak:)

2010. nov. 25. 18:19
 3/5 anonim ***** válasza:

Függ,hogy mennyi pénzt szánsz rá és milyen típus.

Szóval én olyan vagyok,hogy körömlakokból/matricákból meg mindenből ami körömhöz kapcsolódik leelőznék egy manikűröst :D:D

szóval nem nehéz nekem ajándékot venni.

Barátnőm meg övb.uzi meg cipő/táska b.uzi.. :D:D szóval minden csak kiegészitő legyen.. most bejött a kalap is a szekrényébe..

szóval te tudod,hogy ő milyen fajta lány,mert pl vehetsz neki focilabdát vagy gördeszkát de vehetsz neki parfümöt vagy smink szettet szóval érted??

Mi a hobbija??

2010. nov. 25. 18:27
 4/5 A kérdező kommentje:
Elég duci,fiús,körömlakkban is sötétet szereti.Cigizik is.Sminkelni is szereti magát inkább feketével vagy lilával.Sportos de nőies is
2010. nov. 25. 18:45
 5/5 anonim ***** válasza:
Olyat adj neki, ami rátok jellemző. Csak kettőtökre senki másra. Egy fotóalbum. Saját készítésű, közös képekkel és idézetekkel. Olyanok amik a barátságról szólnak, vagy olyanok amiket ti magatok mondtatok és szép emlékek fűződnek hozzá =)
2010. nov. 26. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!