Mit vegyek legjobb barátnőmnek szülinapjára?
Egy szép képkeretbe egy jól sikerült közös kép. 1500 ból kijön.
Ékszer, ha szereti.
Bonbon.
Mozijegy/koncertjegy
felső
Pár vígjáték:D
Vagy mi lenne Ha összepótolnátok és egy meglepetés buli csinálnátok még pár barátnőjével közösen?
13/L
Fényképalbum az elmúlt 10 év képeivel.
Egy sajátkészítésű képkeret,benne egy közös képpel.
Képkeretet tudsz csinálni vastag kartondobozból.Méretre vágod,a hátára ragasztat kartonból "támaszt",hogy megálljon.Ráragasztod a képet,műanyag fóliával a kartont lefeded.A szélére ragaszthatsz filc vagy más anyagot.És erre jöhet a díszítés.Vannak kicsi pillangók,katicák meg ilyenek ezekkel nagyon szépen fel lehet dísziteni,akár masnit is tehetsz rá.
Ez teljes mértékben egyedi lenne,senki másnak nem lenne ilyen képkerete.
Most hirtelen ez a kettő jutott eszembe,de írok még ha eszembe jut valami:)
15/L
Szia!
Nem tudomszereti-e az állatokat abarátnőd.
-Állatmenhelyről vigyél neki egy kutyust vagy egy cicust,nyakában egy masnival,örök emlék marad.
-Vegyél neki egy nagyobb plüst
-Virágboltba csináltass neki egy csokrot, kötess bele valamit amit kedvel, pl bombont,egy plüst,ha bolondságot akarsz,lehet bele óvszer, banánt stb a te fantáziádon múlik.Anno én sok ilyen csokrot kötöttem mindig nagy sikere volt.
Hát ezek jutottak eszembe,nehéz így tanácsot adni, hogy nem nagyon írtál a barátnődröl.
De biztos vagyok benne, hogy sikerül valami meglepit szerezned neki.Szurkolok.
Szia!
Én ékszerdobozt csináltam a legjobb barátnőmnek a szülinapjára és nagyon örült neki:) De írod, hogy nem hord ékszereket... :S
Egyéb ötleteim:
-Csinálj neki egy mobiltartót (lehet kötni, horgolni, varrni) egyedi díszítéssel
-Vasaltass egy pólóra valami jó képet, közös képet vagy a kedvencéről egy fotót.
-Vegyél egy jó kis kulcstartót és gravíroztasd bele a nevét és hogy 15 éves. Vagy csak azt hogy a "legjobb barátnak"
-Lehetett régebben kapni plüss macis kulcstartókat azokon is voltak ilyen tök jó feliratok, én kaptam ilyet a barátnőmtől, nagyon tetszett.
-Vegyél neki valami iskolai cuccot ami még nincs meg. Pl: ha tudod hogy szeret valami filmet v. ilyesmit akkor olyan tolltartót vagy irattartót, stb
-Csinálj neki egy 2010-es naptárat közös képekkel, régi emlékekkel és a "jeles napokra" Pl: a szülinapjára, vagy a barátságotok 10. évfordulójára tegyél valami kis megjegyzést, díszítsd jobban. (papír írószer boltban meg tudod venni a kellékeket kb 1500-2000 Ft-ból)
-Vegyél egy egyszínű táskát és vasaltass rá képeket, logókat amit szeret.
Ilyesmire gondoltam, szerintem nagyon kedves és tényleg személyes, ilyennek minden barátnő örül :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!