Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit vegyek az unokaöcsémnek a...

Mit vegyek az unokaöcsémnek a 12. szülinapjára? 27/L

Figyelt kérdés
2010. aug. 9. 09:35
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
valami számítógépes játékot, lövöldözőset :D , biztos játszik már. vagy ha nem akkor gördeszkát, vagy görkorit, vagy ha az sem akkor írasd be teniszezni :D
2010. aug. 9. 09:37
 2/7 A kérdező kommentje:
És ha pl adnék neki 5 ezer forintot?Az kevés lenne?Vagy illetlen?
2010. aug. 9. 09:49
 3/7 anonim ***** válasza:
46%
Sztem egy 12 éves gyereknek nem kevés az 5 ezer forint ,de szerintem nem ez a legjobb megoldás, az ilyenhez még "kicsi " szerintem . De te tudod, mindenesetre , szerintem jobb lenne ha vennél még is csak valamit.
2010. aug. 9. 10:07
 4/7 anonim ***** válasza:

Szerintem nem kevés.12 éves korban ha valamilyen alkalomra pénzt kaptam az max. 3000Ft volt,most 3 vagy 5 ezer:)

Nálunk ez évek óta úgy működik,hogy pl. karácsony előtt nagynéném beszél velem és nővéremmel,hogy van-e valami aminek örülnénk (pl. így kaptam hajvasalót) vagy nincs.Ha nincs akkor megkérdezi,hogy telefonfeltötést vagy inkább készpénzt szeretnénk.Így azt kapunk aminek tényleg örülünk.Meg csokit is kapunk általában (szüli- névnapra meg virágot is).

Szerintem ez jó rendszer,mert így nincs olyan,hogy rossz ajándékot vesznek és nem örülök neki.

Tehát vagy beszélj unokaöcséddel,vagy a szüleivel,hogy van-e valami aminek nagyon örülne és ha árban megfelel neked,akkor megveszed azt:)

15/L

2010. aug. 9. 10:08
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha pénzt adsz akkor inkább vásárlási utalványt vegyél neki. Minden plázának van már saját utalványa (Persze ez kilóve ha nem nagy városban lakik)
2010. aug. 9. 11:16
 6/7 anonim ***** válasza:

Szerintem jó lesz a pénz :) Így azt vesz, amit szeretne, vagy félreteszi.

13/L

2010. aug. 9. 15:29
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Én (ha még nem is annyira tetszett az ajándék)jobban örültem az ajándéknak, mint a pénznek :) Dehát ezt embere válogatja!

Szerintem is örülne valami számítógépes játéknak (én lövöldözőset semmiképp sem vennék), társasjátéknak, kártyának, pókerszettnek, könyvnek (Harry Potter stb..... stb.......)

2010. aug. 9. 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!