Mit vegyek az unokaöcsémnek a 12. szülinapjára? 27/L
Szerintem nem kevés.12 éves korban ha valamilyen alkalomra pénzt kaptam az max. 3000Ft volt,most 3 vagy 5 ezer:)
Nálunk ez évek óta úgy működik,hogy pl. karácsony előtt nagynéném beszél velem és nővéremmel,hogy van-e valami aminek örülnénk (pl. így kaptam hajvasalót) vagy nincs.Ha nincs akkor megkérdezi,hogy telefonfeltötést vagy inkább készpénzt szeretnénk.Így azt kapunk aminek tényleg örülünk.Meg csokit is kapunk általában (szüli- névnapra meg virágot is).
Szerintem ez jó rendszer,mert így nincs olyan,hogy rossz ajándékot vesznek és nem örülök neki.
Tehát vagy beszélj unokaöcséddel,vagy a szüleivel,hogy van-e valami aminek nagyon örülne és ha árban megfelel neked,akkor megveszed azt:)
15/L
Szerintem jó lesz a pénz :) Így azt vesz, amit szeretne, vagy félreteszi.
13/L
Én (ha még nem is annyira tetszett az ajándék)jobban örültem az ajándéknak, mint a pénznek :) Dehát ezt embere válogatja!
Szerintem is örülne valami számítógépes játéknak (én lövöldözőset semmiképp sem vennék), társasjátéknak, kártyának, pókerszettnek, könyvnek (Harry Potter stb..... stb.......)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!