Mit készítsek barátnőm szülinapjára? 15/L
Itthon ugyan még nem elterjedt,de német barátnőmmel már régóta scrapbook-albumokat ajándékozunk egymásnak.Ez nagyon érdekes és nagyon kreatív dolog,és tulajdonképpen semmi más nem kell hozzá,csak karton,néhány fénykép,fantázia,szalagok,gombok,papírfecnik. :)
Amúgy nagyon sok érdekes infot találhatsz a dologról a neten.Ha van photoshop a gépeden,akár digitális albumot is készíthetsz,én azt szoktam. :) Nagyon kedves és személyes dolog.Én nagyon szeretem. :D
Nekem 16 lett a legjobb barátnőm,tegnap volt a buli,de pénteken oda adtam az ajándékot.
Mivel mióta megszülettünk ismerjük egymást és azóta együtt vagyunk így sok közös emlék,kép,történetünk stb van mindent együtt kezdtünk el és fejeztük be,mindenen eggyütt mentünk át ezért gondoltam egy iszonyú vastag üres 'könyvet' veszek és iszonyú sok képet,sztorit beleírtam és még mindig tudunk írni bele bőven,lakat is van rajta és egy olyan kulcs hozzá ami egy szív van kettészedve azegyik kulcs az enyém a másik az ővé.
Annyira örült neki,hogy elbőgte magát,végignéztük-olvastuk és nosztálgiáztunk aztán adtam neki egyéb ajándékoakt,azt nem írom le :D és úgy készülődtünk indulni a városba és csináltunk előtte egy közös fotót és be is ragasztottuk és egy új címmel indult az oldal:
"sweet sixteen" :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!