Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Segítségre lenne szükségem!...

Segítségre lenne szükségem! Mit vegyek egy 13 éves lánynak, a szülinapjára?

Figyelt kérdés

azt tudni kell, hogy ruhát nem tudok venni, mert eléggé testes, játék már nem jöhet szóba, nagy lánynak képzeli magát, pénzt annyit nem tudok adni amennyinek ő örülne....

de akkor mit, aminek örülne is

ja ő a tesóm lánya pluszba a keresztlányom, mindenképp kell neki vennem valamit...

és nem utolsó dolog, hogy pénzes családból van, tehát tudja mitől döglik a légy.

Megkérdeztem mit szeretne, erre ő mindegy!

2009. aug. 23. 20:53
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

14éves vagyok azt gondoltam tudok segíteni,de ahogy végig olvastam...nem is tudom.

Esetleg egy szép ékszer vagy könyv?

Ha nem tudsz mit kitalálni esetleg kérdezd meg a tesódat,hogy szerinte mit vegyél neki,minek örülne.

14/L

2009. aug. 23. 21:06
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Egy màrkàsabb parfüm, 2 mozijegy.

Esetleg egy ajàndékutalvànnyal,amiböl ö maga vehet ruhàt.

2009. aug. 23. 21:16
 3/13 A kérdező kommentje:

sajnos nagyon drága dolgot nem tudok rá szánni, nekem is van gyerekem és ő rá kell költenem nagyon sokat....

még valami?

2009. aug. 23. 21:25
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Hajsütő???

Kreppelő meg göndörítő. Mostmár 5-6 funkciós 3000 ft körül is van.

A barátnőm lánya kapott egyet, de ő csak 11 éves, viszont borzasztóan örült neki.

2009. aug. 23. 21:43
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Különleges hajdísz. Olyat találhatsz egyénit, és megfizethetőt. Esetleg egy sminkes kézikönyvet, ebből érezné, hogy nagylánynak tartod. Vagy sminket....

Kb. ilyen idősen kaptam egy illóolajos könyvet, amit imádtam, nagyon érdekes arctisztító krém receptek, nyugtató fürdő olajkeverékek voltak leírva benne, plusz néhány üvegcsényi illóolaj. Évekig megvolt, sokszor használtam, például menstruációs görcsöknél nagyon hasznos volt az eukaliptusz olaj. Ha jól emlékszem Aromaterápia volt a címe.

2009. aug. 23. 21:44
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Szia én 15éves lány vagyok

Szerintem örülne egy olyan könyvnek amiben vannak például olyan kérdések hogy:Mi történik velem a kamaszkorban,Hogyan élem túl ha elhagy a szerelmem,hogyan szakítsak vele anélkül hogy megbántsam. Ha már nagylánynak képzeli magát akkor az ilyen könyvnek biztos örülne ez lehet kb olyan 800ft, ez mellé még esetleg egy övet,vagy elegánsabbat vagy sportosabbat,nem tudom hogy öltözködik ez kb olyan 500-800(én ennyiért veszek).

Ha esetleg festi magát akkor valami szájfény.. van olcsóbb is,vagy esetleg valami kis bögrét ..vagy egy hajvasaló vagy hajsütő,vagy most nagyon divat a Hannah Montana,HSM,Rock táborha ezek közül szereti valamelyiket akkor pl egy ilyen tollnak meg jegyzet füzetnek is örülne már előttem írták a hajvasalót,hajsütőt ..ez is jó ötlet.. hát nem tudom minek örülne ..én mindennek örülök mert az a lényeg hogy gondolnak rám legalább ..remélem tudtam segíteni.

2009. aug. 24. 03:01
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy leírtad én azt vettem le,hogy elvan szállva magától egy kicsit.

Én 13 éves lány vagyok és szerintem ne arra menj,hogy drágának látszon vagy drága legyen vagy hasonló lehet,hogy a szíve mélyén Ő valami kis 500 forintos dolgot szeretne.Nem tudom mégis mennyit szeretnél rászánni,de még nem írták az epilátort unokatesóm nagyon örült neki.Vagy vehetnél Neki olyan könyvet ami érdekli/Hannah Montana,High School Musical,Camp Rock meg ilyenek vagy ha komolyabbat olvas akor olyan könyvet,sminkes könyvet,kamasz kori könyvet,én kaptam egy koktélos könyvet ami nagyon jó.Vehetsz hajvasalót,göndöritőt,egy csomag hajgumit egy csomag csattal.Vehetsz egy nagy csomag sminket-->mostanába szokott lenni ilyen nagy csomagokba akciósan.Esetleg mp4-->már az is van olcsobban.Suliba valami divatos kis tolltartó.Körömlakkor csillámmal.Lehet,hogy szeretne valami kisállatott a szobájába pl:hörcsög,csincsilla.És ha ezt megengedik a szülei akor vehetnél neki egyet felszereléssel én most vettem 4500ft volt->igaz mindenből alegjobbat,de kaja is elég neki fél évre csak vizet kell neki önteni meg játszani vele.Vehetnél neki testápólot.Vagy ha szereti a felsorot filmeket akkor azokból egy párnahuzatot.Vagy egy csomag fülbevalót.Valami szép nagy képet.Hirtelen ennyit tudok.

Egy 13 éves lány írta.

2009. aug. 24. 10:13
 8/13 A kérdező kommentje:

köszönöm lányok!

aranyosak vagytok, lehet hogy kap könyvet meg mellé még valamit

köszi

még1x

2009. aug. 24. 16:25
 9/13 anonim ***** válasza:
Egy jó nevű parfűmnek a deoját (75ml) és a parfüm töredékébe kerűl. Nem hiszem hogy meg tudná különböztetni a parfümőt a deotól még akkor sem ha már nagylánynak képzeli magát. DM-ben már 1800-2400 között meg tudod venni.
2009. aug. 26. 11:53
 10/13 anonim ***** válasza:
Vegyél neki egy emlékkönyvet, olyan lakatosat! :) És vannak már nagyon jó és megfizethető kifejezetten gyerekeknek szóló kozmetikumok. [link] Sok okosság van itt.
2009. aug. 27. 10:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!