Egy 15 éves lánynak ti megengednétek hogy platinaszőkére festesse a haját?
14 lehettem mikor meguntam a snassz barna hajam. Festetni akartam, méghozzá padlizsán színűre. Így 33 éves fejjel el sem tudom képzelni honnan vettem a hülye ötletet. :)
A lényeg, hogy anyám belegyezett, de mondta, hogy csakis színezővel tehetem, mert ha nem tetszik, még mindig kimosható néhány mosás után. Sikerült lebeszélnie egy világosabb lila árnyalatról és egy egészen sötét padlizsánt választottunk közösen, ami sötétbarnának tűnt, csak ha rásütött a nap, akkor volt egy kis mélylila színezete. Ő meg is csinálta.
Eszméletlen jól nézett ki, a bökkenő az volt, hogy hiába volt színező, sosem akart kimosódni a hajamból :)
Úgy maradt míg le nem nőtt.
Azóta voltam a szőkétől kezdve a feketéig minden, átestem a punk korszakom rikító színkavalkádján is. :)
A szőkéről elmondhatom, hogy igen rendesen tönkretett a hajam, egy idő után nagyon száraz lett, töredezett, szó szerint tönkrement, fényét veszítette.
Próbálnám rábeszélni a színező használatára, de fodrászt bíznék meg vele, mert elég könnyen lehet sárgát csinálni egy barna hajból, legalább ne az anyukáját hibáztassa.
az ilyen lányok 16-17 éves korukra ribancok lesznek. Azért tudom, mert az én korosztályom... Nemt udom, hogy a lány vagy-e vagy az anyuka, de én várnék még egy picit, vagy előbb csak a színezőt próbálnám ki.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!