14 és fél éves lány vagyok, be szeretném festetni a hajam kakaóbarnára/vöröses-barna csíkokkal (eredetileg középbarna...) Már volt festve a frufrum, de alig látszik meg rajta, mert valami hajkímélő ammónnia-mentes szőkével volt festve (annyi, hogy szép fényes lett...) Nagyon szeretném, ha anya megengedné nekem. (az előzőt nem engedte meg, mondjuk nem is lett túl látványos..) A suliban megengedik. Szülők, ti megengednétek anyum helyében? A válaszokat előre is köszönöm! :)
max úgy,hogy nyáron ilyen színezővel befesteni,amúgy meg szerintem teljesen rocsonlja a hajat,amúgy ha nagyon szeretnél akkor úgyis megfogod később csináltatni,de nem tudom..én szerintem nem engedném..
2011. jan. 20. 18:30
4/14 anonim válasza:
Ha valami kimosható, lassan kikopó készítménnyel csinálná, akkor igen.
Ha rendes festékkel, akkor nem.
Első hajfestésnél sötétre festeni elég nagy rizikó, ha rájössz, hogy nem tetszik, akkor max levágatod vagy lenöveszted, esetleg szívatni, kenni-mázolni hónapokig.
Egyébként nem mindegy az sem, hogy a saját zsebpénzéből menne a buli, vagy az enyémből, illetve valami drága mesterfodrásznál lesz festve, hogy otthon együtt. A nemet mondásnak sajna lehet anyagi oka is. :S Ezzel is kalkulálj.
2011. jan. 20. 18:32
5/14 A kérdező kommentje:
azért szeretném barnára festetni, mert a saját hajszínem is hasonló, csak sokkal fakóbb, sajnos... alig van a suliban olyan lány, akinek 12-13 éves korától ne lenne festve a haja (én nem ezért szeretném festeni...) nekem is van pénzem, bőven kijönne belőle még a hajhosszabbítás is:) csak nem tudom, anya mit felelne a kérdésemre, mert utoljára kb. 1 éve kérdeztem, hogy nem lehetne-e befesteni a hajam...
2011. jan. 20. 18:43
6/14 anonim válasza:
Nem. Gyereknek semmi szüksége ilyesmire, természetesen is szép, ráér majd akkor minden hülyeséggel elrontani a külsejét, ha felnőtt lesz.
2011. jan. 20. 19:10
7/14 anonim válasza:
Középiskolás koromban már nem szólak bele ilyesmibe a szüleim. Pedig az már nem mostanában volt. Vagyis ha mér 9.-be jársz, akkor megengedném.
2011. jan. 20. 19:51
8/14 anonim válasza:
Nem engedném meg. Sok lánynak ilyenkor megy tönkre a haja, mert egyszer befestik, aztán újra és újra.
Csak akkor engedném meg, ha kimosható festékkel festené be a haját. De ápolni kell nagyon, nehogy kiszáradjon. Stb..
2011. jan. 20. 22:16
9/14 anonim válasza:
igen.
2011. jan. 21. 12:44
10/14 anonim válasza:
Én nagyon megbántam hogy annak idején elkezdtem festeni a hajamat, mert már millió színű volt, most meg kötelező festenem, különben olyan ronda, hogy nem bírok tükörbe nézni. Bár lehet hogy csak a megszokás miatt. :) Azt mondom, nem maradsz le semmiről ha pár évvel később fested be a hajadat. Viszont ha szülő lennék, nem tiltanám (hacsak nem rikító zöldről lenne szó). Mindenki a saját hibáiból tanul igazán. Én a saját káromon javasolom hogy ne most. :) 18L
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!