Szülők! Ti megengednétek a lányotoknak?
Figyelt kérdés
14 és fél éves lány vagyok, be szeretném festetni a hajam kakaóbarnára/vöröses-barna csíkokkal (eredetileg középbarna...) Már volt festve a frufrum, de alig látszik meg rajta, mert valami hajkímélő ammónnia-mentes szőkével volt festve (annyi, hogy szép fényes lett...) Nagyon szeretném, ha anya megengedné nekem. (az előzőt nem engedte meg, mondjuk nem is lett túl látványos..) A suliban megengedik. Szülők, ti megengednétek anyum helyében? A válaszokat előre is köszönöm! :)2011. jan. 20. 18:24
11/14 anonim válasza:
Nem engedném. 20 éves korom körül kezdtem, de most olyan randa már, hogy csuda, fakó és száraz. Pedig szőke sose voltam, elvileg ugye az a hidrogén miatt eléggé roncsolja. :) Szóval ráérsz még.
30/N
12/14 anonim válasza:
Nekem 13évesen lett először befestve a hajam barnáról feketére. Gyűlöltem a barna hajamat, folyamatosan sírtam miatta, hogy csúnya, végül anyukám befestette nekem. :D (és nem lettem r!banc ettől még... :D)
18L
13/14 anonim válasza:
suliban megengedik?? Ki nem szarja le.
Anyukád helyesen döntött. Ha ma hajfestés akkor holnap már körömfestés lesz.
1 hét se tellik el és az egész suli átment rajtad.
14/14 A kérdező kommentje:
az iskolában megengedik.:) a körmöm festve van. pasim pedig nincs, és eldöntöttem, hogy 16 éves korom előtt semmiképpen sem fekszem le senkivel. ballagásra szeretném, ha a hajam szép lenne, erről van szó.
2011. febr. 26. 13:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!