Megengednétek egy 11 éves lánynak? Lennt!
Figyelt kérdés
Az egyik "barátnőm" minden szünetben kap műkörmöt, amit a saját anyukája tesz fel.
Szerintem ez egy kicsit fura.
Ti megengednétek?
12/L
2011. jan. 9. 16:08
11/22 anonim válasza:
Nem értem miért nevelne ķurvát belőle a kiscsajból. Unokatesómnak is volt nyáron, de olyan, ami lejön a víztől, mert a nagynénje (amelyik nem a rokonom) manikűrös. Egyáltalán nem lesz tőle kurvąaz unokatesóm, pont hogy inkább olyan kislányos. A 8 éves húgával le szokott ülni barbiezni, meg ilyenek. Persze én se helyeslem, mert eléggé szétcseszi a körmét, dehát ő dolga. =S
12/22 A kérdező kommentje:
Utolsó kommentelő: szerintem nem lesz ettől "kislányos"!!!
2011. jan. 10. 08:54
13/22 anonim válasza:
Viselkedésileg is kislányos, csak nehéz elmegyarázni, azért írtam hogy "meg ilyenek". Ha megismeri valaki, nem gondolná róla, hogy 12, max. 9-10.
14/22 anonim válasza:
Meg amúgy ha valaki 'felnőttes' akar lenni, nem ül le a húgával játszani mert az 'ciki'.
15/22 A kérdező kommentje:
Én is 12 éves vagyok és én is barbizok az unokahúgommal, de ez nem jelenti azt hogy nem akarokk "felnőttes" lenni.
2011. jan. 10. 15:44
16/22 anonim válasza:
Pont hogy az a felnőttes aki leül a testvérével/unokahúgával.
17/22 anonim válasza:
a műköröm teljesen egészségtelen mert nem hagyja levegőzni az igazi körmöt, az elvékonyodik, elsárgul stb.
szerintem gáz, de felnőttnek is. mondjuk egy FELNŐTT nőnek egy francia még oks.
18/22 anonim válasza:
Az más, aki felnőttesen viselkedik, és aki úgy AKAR viselekdni. Ne tessék összekeverni.
19/22 anonim válasza:
minek egy 11 éves KISLÁNYNAK műköröm?
20/22 anonim válasza:
Nem :D Basszus én 11 évesen örültem ha kiLAKKOZhattam a körmömet :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!