Szülők! Ha lenne egy 16 éves lányotok, megengednétek neki, hogy a barátja itt aludjon nálunk?
Figyelt kérdés
Ez a fiú pár órányira lakik tőlünk,és valahol el kell szállásolni,de nem akarja a lánykánk hotelbe dugni.(Mondjuk ezt megértem.) Azt mondta,hogy nem fognak semmi olyat csinálni,csak meg akarnak ismerkedni kicsit jobban.Felajánlotta,hogy ő egy másik szobában alszik,ha megengedem,hogy itt aludjon a srác.Megbízom a lányomban,de azért mégis fura nekem a dolog. Ti hogy vélekedtek erről?2010. szept. 21. 14:31
12/15 anonim válasza:
Én 15 vagyok, fél éve van barátom, nagyon szeretjük egymást.:)
Eddig először falunapkor aludt itt, most 2 hete pedig csak úgy.:)
Anyukám megbízik bennem/ bennünk..:)
Ha valamit csinálni akarunk, ami még szerintem pár hónapig nem fog bekövetkezni feltétlen szólok előtte anyumnak.:)
Engedd meg neki.:)
15/L
13/15 A kérdező kommentje:
köszi szépen a választ =)
2010. szept. 30. 15:39
14/15 anonim válasza:
23 vagyok,nekem meg volt engedve,és valaki lentebb írta,hogy nem fognak,de mi anno bizony pajzánkodtunk :)Anyukámmal sokat beszélgettünk a fogamzásgátlásról,szóval semmi probléma nem volt.Mielőtt valaki leszólna emiatt,azóta is egy párt alkotunk,és az első (tervezett) kisbabánkat várjuk.
15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a te válaszodat is! :)
Megbízom a lányomban,szóval itt aludhat a fiú.
2010. okt. 3. 10:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!