14 éves lányom rendszeres szexuális életet él. Mit tegyek?
A lányom most 8.-os (két hónap múlva lesz 15 éves). Eddig mindig elengedtem péntekenként, szombatonként hogy a barátaival szórakozzon. Elég felelősségteljes lány, soha nem vettem észre rajta hogy alkoholt ivott volna vagy ilyesmi, és mindig hazaért a megbeszélt időre. Szóval nem is feltételeztem semmi rosszat. Viszont az egyik ilyen "csavargás" utáni nap mikor reggel nekiálltam mosni észrevettem hogy a bugyija több helyen is sperma-foltos. Ekkor még azt gondoltam, hogy netán én képzelek be valamit, és teljesen mást látok egy ártalmatlan dologba. Viszont ezután többször is megtörtént ugyan ez... sőt néhány héttel ezelőtt a zsebében egy feltépett kotonos tasakot találtam. A jéghegy csúcsa az volt hogy a telefonját átnézve egy olyan képet találtam amikor félreérthetetlen helyzetben van lefotózva. (térdel miközben az arcán és a mellein sperma van)
Nem tartom magamat prűdnek, de egyszerűen teljesen összezuhantam hogy a kislányom ilyeneket csinál. Nem ilyennek ismertem meg őt, nem ilyennek neveltem! Megpróbáltam beszélni is vele, de ekkor csak duzzog és nem ad rendes választ. Mit kéne tennem? Tiltsam el a barátaitól? Vagy inkább hagyjam hogy kiélje magát?
MIT TEGYEK?
Voltak páran akik azt írták, hogy nem biztos, hogy lány szexuális életét él. Szerintem meg igen, sőt amilyen trendi manapság az az elv, hogy minél előbb veszítsük el a szüzességüket, mert már ciki annak lenni, már bőven a 14 évesek fele, túl van MÁR elég sok mindenen. Némelyikük, bocsánat a kifejezéséért, de több f*aszt fogott mint kilincset és erre igen büszkék. Nagyon undorító ez a viselkedés részükről és akkor még a többiről nem írtam. Persze itt a fiúk is hibásak, akik csak hülyítik össze-vissza lányokat és buzdítják őket mindenféle hülyeségre.
Manapság a szexet a kamaszok, úgy fogják fel mint egy kellemes időtöltést, nem pedig a szerelem kiteljesedését. Ami persze nagy baj. Most lehet hibáztatni a szülőket, a társadalmat de leginkább Ők azok akik saját magukat rontják el. Szerintem...
Nem olvastam el 1 választ sem, de ez nekem nem meglepő... Beszélgettem egy szintén 14 éves lánnyal aki annyira ....., hogy már aznap megsz.pathattam volna, meg olyanokat mondtam neki amiért már épkézláb csaj már akkorát lekevert volna, hogy csak úgy repül a fejem :D
20f
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!