Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 14 éves lányom rendszeres...

14 éves lányom rendszeres szexuális életet él. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

A lányom most 8.-os (két hónap múlva lesz 15 éves). Eddig mindig elengedtem péntekenként, szombatonként hogy a barátaival szórakozzon. Elég felelősségteljes lány, soha nem vettem észre rajta hogy alkoholt ivott volna vagy ilyesmi, és mindig hazaért a megbeszélt időre. Szóval nem is feltételeztem semmi rosszat. Viszont az egyik ilyen "csavargás" utáni nap mikor reggel nekiálltam mosni észrevettem hogy a bugyija több helyen is sperma-foltos. Ekkor még azt gondoltam, hogy netán én képzelek be valamit, és teljesen mást látok egy ártalmatlan dologba. Viszont ezután többször is megtörtént ugyan ez... sőt néhány héttel ezelőtt a zsebében egy feltépett kotonos tasakot találtam. A jéghegy csúcsa az volt hogy a telefonját átnézve egy olyan képet találtam amikor félreérthetetlen helyzetben van lefotózva. (térdel miközben az arcán és a mellein sperma van)

Nem tartom magamat prűdnek, de egyszerűen teljesen összezuhantam hogy a kislányom ilyeneket csinál. Nem ilyennek ismertem meg őt, nem ilyennek neveltem! Megpróbáltam beszélni is vele, de ekkor csak duzzog és nem ad rendes választ. Mit kéne tennem? Tiltsam el a barátaitól? Vagy inkább hagyjam hogy kiélje magát?

MIT TEGYEK?

2013. máj. 29. 22:52
 81/122 anonim ***** válasza:
83%
Hehe. Galambom, neked kéne kinyitnod a szemed, ugyanis nem minden az, aminek látszik. De aki ennyire hülye, az meg is érdemli, hogy elhitetnek vele mindent.
2013. máj. 30. 11:58
 82/122 anonim ***** válasza:
90%
"Bezzeg a te idődben"..a régi jó idők, mikor még nem ismerték a védekezést, meg kötőtűvel csinálták az abortuszt...
2013. máj. 30. 11:58
 83/122 anonim ***** válasza:
33%
82-es válaszoló vagyok, és hozzátenném, hogy 19 éves.
2013. máj. 30. 12:02
 84/122 anonim ***** válasza:
100%
akkor meg milyen generációról beszélsz?
2013. máj. 30. 12:15
 85/122 anonim ***** válasza:
56%
Arról a degenerált generációról, akik úgy gondolják, hogy a 14 éves mindenkivel összefekvő r.bancok normálisak.
2013. máj. 30. 12:20
 86/122 anonim ***** válasza:
23%
Nem ezt mondtam/mondtuk, hanem, hogy hazugságra tanít, aki tiltással nevel.
2013. máj. 30. 12:41
 87/122 anonim ***** válasza:
93%

Voltak páran akik azt írták, hogy nem biztos, hogy lány szexuális életét él. Szerintem meg igen, sőt amilyen trendi manapság az az elv, hogy minél előbb veszítsük el a szüzességüket, mert már ciki annak lenni, már bőven a 14 évesek fele, túl van MÁR elég sok mindenen. Némelyikük, bocsánat a kifejezéséért, de több f*aszt fogott mint kilincset és erre igen büszkék. Nagyon undorító ez a viselkedés részükről és akkor még a többiről nem írtam. Persze itt a fiúk is hibásak, akik csak hülyítik össze-vissza lányokat és buzdítják őket mindenféle hülyeségre.

Manapság a szexet a kamaszok, úgy fogják fel mint egy kellemes időtöltést, nem pedig a szerelem kiteljesedését. Ami persze nagy baj. Most lehet hibáztatni a szülőket, a társadalmat de leginkább Ők azok akik saját magukat rontják el. Szerintem...

2013. máj. 30. 15:46
 88/122 anonim ***** válasza:
39%

Nem olvastam el 1 választ sem, de ez nekem nem meglepő... Beszélgettem egy szintén 14 éves lánnyal aki annyira ....., hogy már aznap megsz.pathattam volna, meg olyanokat mondtam neki amiért már épkézláb csaj már akkorát lekevert volna, hogy csak úgy repül a fejem :D

20f

2013. máj. 30. 17:01
 89/122 anonim ***** válasza:
37%
Talán nem kellett volna a 14 éves gyerekedet bulizni,meg szórakozni engedni,az meg,hogy minden héten az nem semmi,17 évesen ok de 14 évesen?Ezek után nem is csodálkozom,hogy szexel,meg meztelenül fényképezi magát.Talán szigorúbbnak kellett volna lenni,nem tudom milyen szülő vagy de elég gáz a gondolkodásmódod.Mi az,hogy élje ki magát?Igyon meg bulizzon meg dugjon kedvére??? Ez eléggé szánalmas,tessék a sarkadra állni és legyél kemény a kisasszonnyal,ne engedd el bulizni,és beszéljél vele és ha duzzog mi lesz? Te vagy az anyja viselkedj is úgy látod mi lesz a vége ha játszod a nagy barátnőt!
2013. máj. 30. 18:40
 90/122 anonim ***** válasza:
74%
91 hozzászólást összehozni és közben marják egymást az emberek, szép munka. Gratulálok kérdező, vérbeli profi troll vagy.
2013. máj. 30. 19:14

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!