14 éves lányom rendszeres szexuális életet él. Mit
tegyek?
Figyelt kérdés
A lányom most 8.-os (két hónap múlva lesz 15 éves). Eddig mindig elengedtem péntekenként, szombatonként hogy a barátaival szórakozzon. Elég felelősségteljes lány, soha nem vettem észre rajta hogy alkoholt ivott volna vagy ilyesmi, és mindig hazaért a megbeszélt időre. Szóval nem is feltételeztem semmi rosszat. Viszont az egyik ilyen "csavargás" utáni nap mikor reggel nekiálltam mosni észrevettem hogy a bugyija több helyen is sperma-foltos. Ekkor még azt gondoltam, hogy netán én képzelek be valamit, és teljesen mást látok egy ártalmatlan dologba. Viszont ezután többször is megtörtént ugyan ez... sőt néhány héttel ezelőtt a zsebében egy feltépett kotonos tasakot találtam. A jéghegy csúcsa az volt hogy a telefonját átnézve egy olyan képet találtam amikor félreérthetetlen helyzetben van lefotózva. (térdel miközben az arcán és a mellein sperma van)
Nem tartom magamat prűdnek, de egyszerűen teljesen összezuhantam hogy a kislányom ilyeneket csinál. Nem ilyennek ismertem meg őt, nem ilyennek neveltem! Megpróbáltam beszélni is vele, de ekkor csak duzzog és nem ad rendes választ. Mit kéne tennem? Tiltsam el a barátaitól? Vagy inkább hagyjam hogy kiélje magát?
A bugyin lévő foltról mégis hogyan állapítottad meg, hogy az sperma? UV fény alá raktad? -.-
2013. máj. 29. 22:54
2/122 anonim válasza:
Kiados beszelgetes nem artana a kislanyoddal
2013. máj. 29. 22:55
3/122 Komplikato válasza:
Ha ennyire előrehaladott a dolgokban, akkor erősen a védekezés témára kéne inkább ráállni. Persze nem tudom mekkora a bizalmi szint a szülő és gyerek között, mert nem lehetetlen rá lehetne némi (pár év) halasztásra beszélni ... de az majdnem biztos, hogy 100%-os tiltási kísérlettel súlyosbodna a dolog.
2013. máj. 29. 22:56
4/122 anonim válasza:
1. most nem ez a lényeg
2013. máj. 29. 22:57
5/122 anonim válasza:
Az kemény! Gondolom, hogy nem lehet kellemes ilyen képeket látni a lányodról:/
A tiltás szerintem nem megoldás, sőt még nagy átlagban ront a helyzeten. Hagyd, hogy éljen, majd remélhetőleg rájön magától is egy kis idő után, hogy nem kéne fűvel-fával kefélnie össze vissza.
6/122 anonim válasza:
Lehet, hogy a kislányod már nem is olyan kicsi? Nem értem mi a problémád... Ez nem bűn. Örülj neki, ohgy élvezi a szexet, és lehetőleg ne rontsd az "ez bűnös dolog neked még nem szabad" válaszoddal, mert egy életre tönkre teheted a szexualitását. A világ változik. Már 12 évesen is ezt csinálják, meg olyan durvákat ami még el sem tudsz képzelni. Legalább védekezik és remélhetőleg olyannak nevelted, hogy felelősségtelejesn teszi mindezt. Egyébként emg az eltiltással csak olyan helyzetbe kényszeríted, hogy egy mocskos klotyóban fog dugni az iskolában a 20 perces szünetben, és ha elkapják még ki is rúgják.
7/122 Komplikato válasza:
"A bugyin lévő foltról mégis hogyan állapítottad meg, hogy az sperma?"
Ezt a kérdést nem gondoltad komolyan, ugye?
8/122 anonim válasza:
Inkább arról győzködd, hogy védekezzen és találjon magának barátot, akivel csinálhatja, ne tiltsd el az egésztől, attól csak rosszabb lesz.
2013. máj. 29. 22:59
9/122 anonim válasza:
Eskü normális választ akartam írni, de... de... Te a lányod bugyiját nézegeted?!
2013. máj. 29. 22:59
10/122 anonim válasza:
Jellemző a Magyarokra veletek mindent meg lehet etetni? hehehehe BIRKÁK
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!