Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 14 éves lányom rendszeres...

14 éves lányom rendszeres szexuális életet él. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

A lányom most 8.-os (két hónap múlva lesz 15 éves). Eddig mindig elengedtem péntekenként, szombatonként hogy a barátaival szórakozzon. Elég felelősségteljes lány, soha nem vettem észre rajta hogy alkoholt ivott volna vagy ilyesmi, és mindig hazaért a megbeszélt időre. Szóval nem is feltételeztem semmi rosszat. Viszont az egyik ilyen "csavargás" utáni nap mikor reggel nekiálltam mosni észrevettem hogy a bugyija több helyen is sperma-foltos. Ekkor még azt gondoltam, hogy netán én képzelek be valamit, és teljesen mást látok egy ártalmatlan dologba. Viszont ezután többször is megtörtént ugyan ez... sőt néhány héttel ezelőtt a zsebében egy feltépett kotonos tasakot találtam. A jéghegy csúcsa az volt hogy a telefonját átnézve egy olyan képet találtam amikor félreérthetetlen helyzetben van lefotózva. (térdel miközben az arcán és a mellein sperma van)

Nem tartom magamat prűdnek, de egyszerűen teljesen összezuhantam hogy a kislányom ilyeneket csinál. Nem ilyennek ismertem meg őt, nem ilyennek neveltem! Megpróbáltam beszélni is vele, de ekkor csak duzzog és nem ad rendes választ. Mit kéne tennem? Tiltsam el a barátaitól? Vagy inkább hagyjam hogy kiélje magát?

MIT TEGYEK?

2013. máj. 29. 22:52
 71/122 anonim ***** válasza:
36%
Nem, az ez előtti generációkról beszélek. Kba*ott 3 éve erről tanulok, szóval lehet valami alapja... Egyébként meg anno azon fel voltak háborodva, hogy valakinek kilátszott a bokája... és most? Csak nevetnek ezen.. Erre megy a világ és ez ellen nem tudunk mit tenni. Miből gondoljuk, hogy a mi korunkba nem így lesz? Mi is ilyen megbotránkozott vénemberek akarunk lenni? "Mert a mi időnben..." ne már... át kéne látni a folyamatokat...
2013. máj. 30. 09:46
 72/122 anonim ***** válasza:
73%
De legalább van nála gumi, nézd pozitívan. Sajnos ez ma már teljesen átlagosnak számít, a tiltással semmire nem mész. Gumi mindig legyen nála, és egészségére... Jobbat/többet nem tudsz tenni
2013. máj. 30. 10:06
 73/122 anonim ***** válasza:
93%

Csak nekem szürreális ez az egész?

14 éves. Emlékezzünk csak vissza, hogy hogyan is gondolkodtunk 14 évesen.

Spermafoltos bugyi - Simán lehet fehérfolyás, pont időben is van, hogy megjelenjen. (23-as válasz feldobta a napom, a top 10es "hülye okoskodik"-ban az élen lenne a válasza.) Na meg ha már 14 évesen szexelek, nem az az első, hogy eltüntetem a nyomait? Nem dobok a szennyesbe spermás bugyit, nem hagyok óvszeres zacskót a zsebemben, nehogy anyám megtalálja. A másik az, hogy hogy került oda? Most őszintén, aki már szexelt életében, el tudja képzelni, hogy hogy kerül az óvszer csomagolása a lány nadrágzsebébe? Amikor az óvszer felhúzására kerül a sor, mégis hol van a gatya? Szex után pedig miért nem dobja ki az óvszerrel együtt? A másik az, hogyha óvszert használ, mitől lenne spermás a bugyija? Na meg amúgy is. Egy 14 éves kislánnyal sok mindent el lehet hitetni. A pillanat hevében akár még azt is, hogy nem eshet teherbe, ha így és úgy csinálják. Igen, elhiszi. Egyszer. Aztán utána valahogy mégis csak belegondol, hogy hogyan is lesz a gyerek. Nincs az a lány, aki nem. Szintén képzeljük el a szituációt, ahogy az arcunkra élveznek. Komolyan, szerintetek nekiállna fényképezgetni magát? Így beégetné magát a srác előtt? Ha még meg is teszi, ELMENTI telefonjába, amiről tudja, hogy akárki belenézhet? Ti komolyan úgy gondoljátok, hogy egy 14 éves lány benn merne hagyni ilyen képeket, ha az igazi? Mert én nem. Szóval szerintem a kislányod még nem él szexuális életet. Csak szimplán kamaszodik, és a barátnőivel rettentő viccesnek és nagylányosnak tartják ezeket a dolgokat. Spermához hasonló dolgot kennek az arcukra, fényképezkednek, lufikat fújnak az óvszerből, stb. Persze ezt annyira égő lenne bevallani, hogy ha rákérdezel inkább azt mondja, hogy szexel.

2013. máj. 30. 10:18
 74/122 anonim ***** válasza:
96%
Nyilván a szülőnek szabályoznia kell a gyereket, de ha csak a szülői tilalom tartja vissza attól, hogy fűvel-fával lefeküdjön, az nem túl hatásos. Végülis nem mehetsz vele állandóan mindenhova, és nem zárhatod be a legmagasabb vártorony legfelső szobájába.... Nem tudom, az előző válaszaimból lejött-e, de szerintem se jó amit csinál, egyáltalán nem!! Én csak azt mondom, el kell vele beszélgetni, hogy a lány ezt MEGÉRTSE, hogy miért nem jó. Mert ha csak tiltja, akkor azzal annyit ér el, hogy a lány elhidegül tőle és úgy fogja intézni a dolgait, hogy az anyja ne tudjon róla, és kész.
2013. máj. 30. 11:04
 75/122 anonim ***** válasza:
33%
Akkor gondolkozzanak el egy kicsit a fehérfolyású elméletnél gonfolkozok. Mi is a különbség a sperma és folyás közöt? Igen nagy különbség van aki nem tudná. Nos egy anya ezt nem tudná? Nim hisztek egy anyának?? Aki nőként tapasztalhatta mindkettőt. Megkérdőjelezitek és ilyen értelmetlen válaszokat felpontozzátok. Hát értelmesek aztán vannak:)
2013. máj. 30. 11:32
 76/122 anonim ***** válasza:
73%
Lehet hogy cigánypurdé és akkor miden meg van magyarázva. :)
2013. máj. 30. 11:36
 77/122 anonim ***** válasza:
89%
Nekem volt dolgom folyással is, spermával is. Természetesen frissen nem összekeverhetők, de ha már rászárad a bugyira, igencsak hasonló tud lenni.
2013. máj. 30. 11:38
 78/122 anonim ***** válasza:
97%

Engem valahogy soha nem kellett tiltani a fiúktól, mert nem volt mitől, egyáltalán nem pasiztam 14-15 éves koromban. 18 évesen csókolóztam először, ekkor jöttem össze a barátommal, akivel fél év után feküdtem le, miután már 4 éve ismertük egymást. Pedig soha nem "tanítottak" konkrétan a szüleim arra hogy ne feküdjek le fűvel-fával. Ez nem liberális - nem liberális hozzáállás kérdése. Édesanyám 10 éves korom körül adott kb. 2-szer pofont életemben, akkor is inkább maga a "gesztus" számított, nem fájt, hiszen éppen csak meglegyintett. Édesapám soha nem ütött meg. Elengedtek szórakozni a barátaimmal havonta-kéthavonta a városba az egyik bárba (1-2 pohár sör mellett beszélgettünk) de csak úgy, hogy tudták, kivel vagyok, hol vagyok, és megszabták, mikor jöjjek haza. Én pedig betartottam amit mondtak. Tiszteltem őket, és betartottam amit mondtak, nem kellett ehhez megverniük.

Voltak dolgok, amiért lecsesztek, de akkor én is tudtam hogy igen, én vagyok a hibás. Általában viszont normálisan lehetett velük beszélni.

Nem célravezető szerintem sem az, ha mindent hagyunk a gyerekünknek, se az, ha drákói szigorral neveljük, és nem engedjük sehova. (Kamaszkorban nagyon fontos hogy legyenek barátai.) Szerintem a legfontosabb, hogy a gyerek érezze, hogy vannak korlátai, viszont bizalommal fordulhasson a szülőhöz, és ezt nem fogja senki elérni tiltással, hiszen az csak titkolózást okoz. Ja, és nagyon fontos, hogy a szülő jó példát mutasson. Valamint foglalkozni kell a gyerekkel, mert ha a szülőtől nem kapja meg a figyelmet, akkor mástól várja majd, ez valakinél úgy jön elő, hogy szerez nagyon közeli barátokat, valakin meg úgy, hogy hetente mással fekszik le.

Van egy osztálytársam, egy lány, akit a szülei úgy neveltek/nevelnek, ahogy sok válaszoló írja. Nem mehetett bulizni, nem találkozhatott a barátaival. Mi lett az eredménye? Osztálykirándulásokon végig cigizett, és nekünk kellett ágyba rakni, miután részegen telehányta a mosdót. Amint a szülei nem látták, "kiélte" magát, hiszen máskor nem tudta, egy kicsit se. A szülők nem tudtak róla, hogy az ő kiváló neveltetésű kislányuk 15 évesen már nem szűz, ráadásul nem is tartós párkapcsolatban szexel, hanem azzal akivel épp kedve van. Ők boldogan élnek abban a tudatban, hogy az ő kislányuk aztán milyen jó gyerek, nem lett belőle r*banc. Csak hát, már nem is tudom miben volt, hogy ha fogsz egy marék kavicsot, akkor minél jobban összeszorítod, annál több potyog ki belőle. Ha a gyerek nagyon el van nyomva, akkor persze hogy ki akar majd törni. Egyébként a lány kitűnő tanuló volt középsuli első két évében, most végzősként azért küzdött, hogy ne bukjon meg. Megízlelte mennyivel jobb hazudozni és piálni meg pasizni. Szerintem, ha a szülei azt mondták volna, hogy oké, péntek este elmehetsz kicsit lazulni a haverokkal, akkor pénteken elengedte volna magát, és nem lett volna benne egyfajta feszültség, és nem k.rvult volna el, és még most is kitűnő lehetne, mert nem hülyeleány.

Az arany középutat kéne megtalálni, én úgy fogom nevelni a gyerekem, ez biztos. Tudja hogy van határ, de nem "zárhatom be" teljesen.

2013. máj. 30. 11:42
 79/122 anonim ***** válasza:
0%
Persze a fotón is az a fehérfolyás látszik és gumi tasak a zsebben is a fehérfolyás megszüntetésére szólgál. Na ne mond már galombom, hogy fehérfolyás van a bugyin. Nyisd ki jobban a szemed mikor analizálsz, mert megvan a különbség.
2013. máj. 30. 11:43
 80/122 anonim ***** válasza:
10%
Én csak annyit tudok mondani azoknak a személyeknek, akik hagyják hogy r.banc legyen a lányuk, és csak azért paráznak hogy nehogy bekapja a legyet... Elbaszott egy generáció vagytok Ti!
2013. máj. 30. 11:54

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!