Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 14 éves lányom rendszeres...

14 éves lányom rendszeres szexuális életet él. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

A lányom most 8.-os (két hónap múlva lesz 15 éves). Eddig mindig elengedtem péntekenként, szombatonként hogy a barátaival szórakozzon. Elég felelősségteljes lány, soha nem vettem észre rajta hogy alkoholt ivott volna vagy ilyesmi, és mindig hazaért a megbeszélt időre. Szóval nem is feltételeztem semmi rosszat. Viszont az egyik ilyen "csavargás" utáni nap mikor reggel nekiálltam mosni észrevettem hogy a bugyija több helyen is sperma-foltos. Ekkor még azt gondoltam, hogy netán én képzelek be valamit, és teljesen mást látok egy ártalmatlan dologba. Viszont ezután többször is megtörtént ugyan ez... sőt néhány héttel ezelőtt a zsebében egy feltépett kotonos tasakot találtam. A jéghegy csúcsa az volt hogy a telefonját átnézve egy olyan képet találtam amikor félreérthetetlen helyzetben van lefotózva. (térdel miközben az arcán és a mellein sperma van)

Nem tartom magamat prűdnek, de egyszerűen teljesen összezuhantam hogy a kislányom ilyeneket csinál. Nem ilyennek ismertem meg őt, nem ilyennek neveltem! Megpróbáltam beszélni is vele, de ekkor csak duzzog és nem ad rendes választ. Mit kéne tennem? Tiltsam el a barátaitól? Vagy inkább hagyjam hogy kiélje magát?

MIT TEGYEK?

2013. máj. 29. 22:52
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 101/122 anonim ***** válasza:
100%

"Az eszedbe se jut hogy valakibe beleélveznek, és utána a "lyukból folyik ki"? :D"

Gondolod egyből felhúzza a bugyit és úgy? Lehetséges akár (2%-ban benne van a 98-ból:P), de ez az érv engem igazolna:D Mert spermáról beszélünk és nem női folyásról.

2013. máj. 31. 11:11
 102/122 anonim ***** válasza:
89%

102: annyira nevetséges vagy már, hogy az tiszta szégyen! El tudom képzelni, hogy egy 14 évesnél is fiatalabb gyerek vagy, vagy egy idősebb, de puncit vagy farkat hírből sem ismerő fiú vagy lány vagy, és szűz is (de nem a saját akaratodból)!

Mi a francot nem értesz ezen az "ugyanabból a lyukból folyik ki" dologból? Tudod mi történik férfi és nő között szex közben, vagy magyarázzam el? :D

Mit nem értesz ezen? Ha a nőnek foltos a bugyija, akkor az vagy folyás miatt van, ami nyilván a hüvelyen át távozik, és a bugyi belső felületén köt ki, vagy ha nem folyás, akkor lehet óvszert mellőző a'la nature szex után a hüvelybe került sperma maradék ami ugyancsak a hüvelyen át távozik nap közben és a bugyi belső felületén köt ki, mivel ha ki is csorog a nagy része az aktus után, vagy a nő megtörölgeti magát, letusol, lemossa, kicsorgatja stb, akkor is maradhat benn, ami folyamatosan lassan távozik a hüvelyéből nap közben.

Nem értem mit nem lehet ezen megérteni? :D

2013. máj. 31. 11:15
 103/122 anonim ***** válasza:
78%
Szerinted hogy kerül a bugyijába sperma? Mégis hogyan, ha nem belőle csordogál ki, miután bele élveztek? Komolyan ennyire ostoba vagy?
2013. máj. 31. 11:19
 104/122 anonim ***** válasza:
100%
Pfff..... Nem érteted inkább te. Ugyanabból a lyukból tényleg folyik, de ezt azért írta, mert ezzel azt hiszi, hogy semmi különbség nincs. Én meg úgy értettem, hogy attól még teljesen más ami kijön. Lehet te nem érted amit én írok és ez inkább nevetséges.
2013. máj. 31. 11:21
 105/122 anonim ***** válasza:
0%
Az eszem megáll komolyan. Nem, nem vagyok 12, nem vagy 14 sem, 32 éves két gyermekes anyuka vagyok, úgyhogy nagyon jól tudom miről beszélek. Inkább te vagy mérhetetlenül idióta, hogy elkezded magyarázni a hülyeséget, csak mert nem tudsz gondolkozni. Hiába mosakodsz, hiába csorgatod ki, a sperma folyik belőled még órákon át. A hüvelyedből, igen. De gondolom még nem volt ilyenben részed, mert nem írtál volna kegyetlen nagy baromságot.
2013. máj. 31. 11:22
 106/122 anonim ***** válasza:
0%

"Mégis hogyan, ha nem belőle csordogál ki, miután bele élveztek?"

Fehérfolyásról beszéltél most meg spermáról:D Szép vagy;) Végre megtapsollak téged!:D Talán tanulsz valamit.

2013. máj. 31. 11:23
 107/122 anonim ***** válasza:
76%
És tudod ezer féle folyás van, és ezer féle sperma, és igen, hasonló tud lenni a bugyin, de az, hogy te még ezt nem tapasztaltad, nem azt jelenti, hogy nem is létezik. Felfogtad? Érted?
2013. máj. 31. 11:23
 108/122 anonim ***** válasza:
0%
Mindkettőről beszéltünk, olvass vissza, ha tudsz. De én ilyen proletár bunkókra nem pazarlom az időm. Szevasz! :)) :*
2013. máj. 31. 11:24
 109/122 anonim ***** válasza:
100%
Ezer féle??? Gratulálok!:D Van pár féle, de nem ezer és mindegyik olyan ragacsos akár átlátszó akár fehér. Nem színre menj. Na csá akkor!
2013. máj. 31. 11:29
 110/122 anonim ***** válasza:
68%
Még annyit elmondok neked, hogy jössz az idővel amit meg se cáfolok, de ezzel is nekem esel, hogy okosabbnak érezd magad. Ha ennyire akarod akkor elmondom, hogy az ami utólag folyik órákon át az minimális. Igaz kijön még, de azt azért nehebb észre venni mosáskor felkapott bugyinál. Úgy észre lehet venni, ha oda szegezük a szemünket. Nem cáfollak ebben, de nem úgy folyik mint egy csap. Tudom indultos nők mindenbe bele tudnak kötni, sebaj. Na de te gondold azt naívan, hogy a kislánynak fehérfolyása volt. Én pedig hiszek az anyukának aki feltudja ismerni a sperma foltot. Te se láttad a bugyit ahogy én se, de te hiszékenyen állsz hozzá. Nem hiszel annak aki látja. Neked be tudná etetni a kiscsaj, hogy fehérfolyás. Jó szülő lehetsz.
2013. máj. 31. 12:31
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!