14 éves lányom rendszeres szexuális életet él. Mit tegyek?
A lányom most 8.-os (két hónap múlva lesz 15 éves). Eddig mindig elengedtem péntekenként, szombatonként hogy a barátaival szórakozzon. Elég felelősségteljes lány, soha nem vettem észre rajta hogy alkoholt ivott volna vagy ilyesmi, és mindig hazaért a megbeszélt időre. Szóval nem is feltételeztem semmi rosszat. Viszont az egyik ilyen "csavargás" utáni nap mikor reggel nekiálltam mosni észrevettem hogy a bugyija több helyen is sperma-foltos. Ekkor még azt gondoltam, hogy netán én képzelek be valamit, és teljesen mást látok egy ártalmatlan dologba. Viszont ezután többször is megtörtént ugyan ez... sőt néhány héttel ezelőtt a zsebében egy feltépett kotonos tasakot találtam. A jéghegy csúcsa az volt hogy a telefonját átnézve egy olyan képet találtam amikor félreérthetetlen helyzetben van lefotózva. (térdel miközben az arcán és a mellein sperma van)
Nem tartom magamat prűdnek, de egyszerűen teljesen összezuhantam hogy a kislányom ilyeneket csinál. Nem ilyennek ismertem meg őt, nem ilyennek neveltem! Megpróbáltam beszélni is vele, de ekkor csak duzzog és nem ad rendes választ. Mit kéne tennem? Tiltsam el a barátaitól? Vagy inkább hagyjam hogy kiélje magát?
MIT TEGYEK?
Egyértelmű provokáció a kérdés, nem is értem ezt a rengeteg választ.
Az átnéztem a telefonját rész után akinek nem egyértelmű vegyen szemüveget.
Galambomnak üzenem, hogy a spermának teljesen más az állaga mint a fehérfolyása. Szóval ne a színét nézd galambom! A sperma vagyis a gec* amikor megszárad egy bugyin az keményebb foltot hagy mivel jóval ragacsossabb mint a fehérfolyás.
Na meg plusz egy ok amiért nem lehet összekeverni az az, hogy a fehérfolyás a bugyi alsó részén keletkezik míg a sperma 98%-ban nem ott. Ha ez nem világos akkor valószínűleg nem múltál el 12. Na már mint egy ember ne tudná, hogy valami kifele folyt vagy rávertek ott már gondok vannak. De ahogy írtad galambom aki hülye az hülye!
"A fehérfolyás és a sperma is ugyanabból a lyukból jön"
Nem tudtam, hogy te transzvesztita vagy. Abszolult nem vagyok kíváncsi a te képességeidre és most már galambomnak se szólítalak. Fúj transzvesztita:S
"Nem tudtam, hogy te transzvesztita vagy. Abszolult nem vagyok kíváncsi a te képességeidre és most már galambomnak se szólítalak. Fúj transzvesztita:S"
Az eszedbe se jut hogy valakibe beleélveznek, és utána a "lyukból folyik ki"? :D (nem tudom szebben megfogalmazni)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!