Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit csináljak, hogy ne lássa?

Mit csináljak, hogy ne lássa?

Figyelt kérdés
Elkezdtem tágítani a fülem. Még csak pici mert fültisztító pálcika van benne ami be van celluxozva ,hogy nagyobb legyen. Anyu nem tudja még és addig nem is szeretném ,hogy tudja ameddig nincs 6 milis szilikon tágító a fülembe. Szóval ,hogy próbáljam rejtegetni a fülem addig? Körülbelül másfél-2 hét és már rendes tágító lenne benne.:) És most ne jöjjön senki azzal ,hogy megfogom bánni mert olyan szakmám lesz ahol tök normális és elfogadott a tágító. Nem divatból csinálom és nem is vagyok 12-13 éves!:) 15...:DDD
2013. márc. 26. 20:58
1 2 3 4 5 6 7
 61/67 anonim ***** válasza:
az egyik osztálytársam úgy csinálja,hogy ilyen tömör karikát tesz bele,és az anyja azt hiszi,hogy fülbevaló.
2013. márc. 28. 20:24
 62/67 A kérdező kommentje:
Igen erre én is gondoltam!:D nemrég elmentem nézni tágítót és tiszta jókat láttam szóval elmegyek majd venni:)
2013. márc. 29. 10:37
 63/67 anonim ***** válasza:
100%
Nem félsz, hogy valaki lakatot tesz rá? :D
2013. márc. 30. 00:19
 64/67 A kérdező kommentje:
6 milisre?;) Kétlem.
2013. márc. 30. 08:24
 65/67 anonim ***** válasza:
Na hogy állsz vele?:)) Én 1is 15 vagyok,lány,jelenleg 6 milis:) Anya azt mondta,hogy ő leszarja,hogy hogyan baszom el az életem,és hogy rájövök majd,hogy nem kellett volna,és hogy ő tudja,mert volt köldök pc-je,tetkója van(egy cseresznyevirág a nyakán,orr pc-je volt,és a fogán volt egy apró kis divatkövecske.Mindet kiszedte,kivéve a tetkót,mert ugye azt nem lehet levenni.Azt mondja nem bánt meg semmit,így ő hagyja hogy a saját utamat járjam.Apa kiröhögött:D Neki is van tetkója:D 2 is:D az egyik egy R betű a jobb csuklóján(azért R betű,mert Réka a nevem,és azért mert a jobb kezével érintett meg először:)) és a vádliján van egy motoroskacsa:D azt senkinek nem mondja el,hogy miért van ott,csak anya tudja:) Nekem lazák a szüleim,hiszen ők sem öregek,30 évesek:) Igazi szerelemgyerek voltam:) de még most is együtt vannak,jól elvannak:)
2013. ápr. 1. 12:57
 66/67 A kérdező kommentje:
Ez a "R" betűs de aranyos *-* Most nyalókapálca van bent áttekerve celluxszal:)Pénteken rakom bele a tollbetétet és jövőhéten már 6os műanyag tágító ha minden igaz és minden jól megy :))
2013. ápr. 1. 14:42
 67/67 anonim válasza:

Nem értem miért tesznek a mai kölkök ilyen baromságokat magukba. Az emberek 90%-a lenézi érte őket, ahogy olvastam büdös is. Én is legszívesebben egy piszok nagy lakatot tennék az ilyenek fülébe és eldobnám a kulcsot, bár azért gondolom ezt mert szerintem is undorító valami. Igaz, én alapból olyan felfogású vagyok, hogy valami vagy természetesen szép, vagy nem az.

A kérdésre: Azt nem tudom,hogy hogyan rejthetnéd el, esetleg a hajaddal, ha van olyanod (pár elborult elméjű(nem csak fiú) azt is képes leborotválni) próbáld meg elrejteni. De ha titkolózni akarsz a szüleid előtt: ne tedd. Semmi esetben sem jársz jól titkolózással, abból csak rosszul lehet kijönni - bár már késő.

Egyébként tudom,hogy nem foglak lebeszélni, nem is akarlak, hiszen olyan jókat nevetek az ilyeneken, aki nem hallgat a tapasztaltabbakra és a saját kárukon tapasztalnak meg dolgokat. Mindig öröm látni az emberi hülyeséget :)

2014. jan. 10. 14:11
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!