Mit csináljak, hogy ne lássa?
Nem értem miért tesznek a mai kölkök ilyen baromságokat magukba. Az emberek 90%-a lenézi érte őket, ahogy olvastam büdös is. Én is legszívesebben egy piszok nagy lakatot tennék az ilyenek fülébe és eldobnám a kulcsot, bár azért gondolom ezt mert szerintem is undorító valami. Igaz, én alapból olyan felfogású vagyok, hogy valami vagy természetesen szép, vagy nem az.
A kérdésre: Azt nem tudom,hogy hogyan rejthetnéd el, esetleg a hajaddal, ha van olyanod (pár elborult elméjű(nem csak fiú) azt is képes leborotválni) próbáld meg elrejteni. De ha titkolózni akarsz a szüleid előtt: ne tedd. Semmi esetben sem jársz jól titkolózással, abból csak rosszul lehet kijönni - bár már késő.
Egyébként tudom,hogy nem foglak lebeszélni, nem is akarlak, hiszen olyan jókat nevetek az ilyeneken, aki nem hallgat a tapasztaltabbakra és a saját kárukon tapasztalnak meg dolgokat. Mindig öröm látni az emberi hülyeséget :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!