Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit csináljak, hogy ne lássa?

Mit csináljak, hogy ne lássa?

Figyelt kérdés
Elkezdtem tágítani a fülem. Még csak pici mert fültisztító pálcika van benne ami be van celluxozva ,hogy nagyobb legyen. Anyu nem tudja még és addig nem is szeretném ,hogy tudja ameddig nincs 6 milis szilikon tágító a fülembe. Szóval ,hogy próbáljam rejtegetni a fülem addig? Körülbelül másfél-2 hét és már rendes tágító lenne benne.:) És most ne jöjjön senki azzal ,hogy megfogom bánni mert olyan szakmám lesz ahol tök normális és elfogadott a tágító. Nem divatból csinálom és nem is vagyok 12-13 éves!:) 15...:DDD
2013. márc. 26. 20:58
1 2 3 4 5 6 7
 51/67 A kérdező kommentje:
Tetovalo szeretnek lenni igen. Oké h vállalnom kell én is rájöttem. Köszönöm azoknak akik irtak h igy is van munkajuk meg mit tudom is én. es am rohadtul nem azt mondom h felnott vagyok csak tudom h milyen tipusu sracok jonnek be es mondom h nem erdekel meg h mi lesz majd egy sraccal. nyilvan nem olyannal fogok osszekerulni aki elitel a fulem. miatt
2013. márc. 27. 14:29
 52/67 anonim ***** válasza:
63%

Nem olvastam végig a válaszokat, de elmondom velem mi volt a helyzet: én is 15 évesen kezdtem el tágítani a fülemet. Akkor csak 3 mm-es fekete szilikon volt benne, nem volt feltűnő. Aztán valamiért kivettem, és nem sokkal később (1-2 év múlva) újra elkezdtem tágítani a fülemet. Karácsonykor volt egy éve, hogy 5 mm-es fém tágító van a fülemben (fekete, és kék strasszok vannak benne, vagy egy egyszerű, fekete). Mindig leengedve volt a hajam, de egyszer észrevette anya (akkor 5mm-es kék szilikon volt a fülemben), megkérdezte, hogy mi az. Mondtam, hogy semmi. Mire rávágta, hogy hanyas tágító van a fülembe. Muszáj volt beletörődnie, hogy 'elcsúfítom magam' ezzel (mellesleg a bal fülemben 3 fülbevaló van, a másikban van a tágító, felette két fülbevaló volt, de kivettem, mert zavarta a tágítót).

Jah és e mellett a baloldalamon van egy tetoválás. Másik 'lényeges' dolog, hogy két rádióban dolgozom, és eddig egyszer jegyezte meg a főnök, hogy felemás fülbevaló van a fülemben. Másik 'fontos' dolog, hogy a hajam alsó fele szőke, 'felette' pedig barna :)

19l

2013. márc. 27. 17:14
 53/67 A kérdező kommentje:
Nagyon koszonom a valaszod:):) nagyon sokan irtak h igyis van munkajuk gyerekuk rendesen elnek:))) azoknak koszonom:))))
2013. márc. 27. 18:11
 54/67 anonim ***** válasza:
73%
Lenni lehet, hogy lesz munkád. Csak az nem mindegy, hogy analfabéták közt egy szalag mellett, vagy egy irodában stb.
2013. márc. 27. 19:36
 55/67 A kérdező kommentje:
Leírtam ,hogy TETOVÁLÓ szeretnék lenni.:)
2013. márc. 27. 20:49
 56/67 anonim ***** válasza:
87%
Hát, az, hogy mi szeretnél lenni az csak egy dolog.
2013. márc. 27. 21:32
 57/67 anonim válasza:
100%

Egy bő évvel vagyok idősebb nálad. 15 évesen nekem is bejöttek ezek a dolgok, érdekelt a tetoválás, extrémebben öltözködtem, elkezdtem tágítani a fülemet, és még időben gondoltam meg magam. Egyrészt anyukám hatására is, mert nem fogok titkolózni a szeretteim előtt. Ő nem tiltotta, de elmondta a véleményét és ez azért nagyban befolyásolt, hogy elgondolkodjak a dologról. Szóval a szülők ezért vannak.

Másrészt meg, azóta eltelt egy év, más embereket ismertem meg, más stílust kedvelek, már egyáltalán nem jönnek be, sőt igénytelennek tartom az ilyen fiúkat. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy hiába szilárd meggyőződésed, hogy tetováló leszel és olyan pasi mellett leszel hosszútávon, aki ezt tolerálja, kb. 90%, hogy meg fog változni a véleményed, mert most fejlődik a jellemed, és akár gyökeresen meg is változhat az ízlésed.

2013. márc. 28. 10:29
 58/67 A kérdező kommentje:
Igen, ezzel én is tisztában vagyok ,hogy csak.most fejlődik ki mindenem. A tetovaló dolog körülbelül 2-3 éve tetszik és azóta nem nagyon tágítok mellőle.:) Sokan mondják mostanság ,hogy kezdek szebb lenni mert most már sminkelek sokkal többet törődök magammal. Igaz,hogy változhatok még beismerem.:)
2013. márc. 28. 15:17
 59/67 anonim ***** válasza:
0%
52-es vagyok. Szánalmasak vagytok, hogy lepontoztatok... Szépek vagytok...
2013. márc. 28. 18:52
 60/67 A kérdező kommentje:
Pedig te csak leírtad, hogy mi volt veled. Szégyen ,hogy már ezért valaki nem szimpatikus nekik. Attól még lehet valaki jó ember, hogy tetoválása van meg fültágítója:)))
2013. márc. 28. 19:05
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!