Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit csináljak, hogy ne lássa?

Mit csináljak, hogy ne lássa?

Figyelt kérdés
Elkezdtem tágítani a fülem. Még csak pici mert fültisztító pálcika van benne ami be van celluxozva ,hogy nagyobb legyen. Anyu nem tudja még és addig nem is szeretném ,hogy tudja ameddig nincs 6 milis szilikon tágító a fülembe. Szóval ,hogy próbáljam rejtegetni a fülem addig? Körülbelül másfél-2 hét és már rendes tágító lenne benne.:) És most ne jöjjön senki azzal ,hogy megfogom bánni mert olyan szakmám lesz ahol tök normális és elfogadott a tágító. Nem divatból csinálom és nem is vagyok 12-13 éves!:) 15...:DDD
2013. márc. 26. 20:58
1 2 3 4 5 6 7
 41/67 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy nem túl higiénikus a fültisztító pálcika plusz cellux a füledben.
2013. márc. 26. 22:34
 42/67 anonim ***** válasza:
100%
sztem ez már nem cool, de te dolgod
2013. márc. 26. 22:44
 43/67 anonim ***** válasza:
100%

ja mert te már komoly felnőtt ember vagy 15 évesen nem ám gyerek

fel nem foghatom mi a jó abban hogy az emberek az auka indiánokat utánozzak de te csak tágisd a füled, te bajod nem az enyém. kérdésedre válaszolva mit érdekel észreveszik e vagy sem te már felnőtt vagy nem?

2013. márc. 27. 02:50
 44/67 anonim ***** válasza:
100%

40-es

Ha tetszik, ha nem, az emberek többségének ez visszataszító. Akár minősít, akár nem, nekem is az egy lyukas fül. Nem jönnék össze olyan pasival. Ez van. És igenis belefuthat a kérdező később olyanba, aki emiatt fogja elutasítani a közeledését. Munak? Nem tudom, hol élsz, én nyíregyházán. Óriási a munkanélküliség, a munkáltatók mellméret, hajszín szerint válogathatnak a jelentkezőkből. Tetkóval, piercinggel, lyukas füllel baromi nehéz munkát találni. Ha a kérdező számításai nem jönnek be és nem tud majd az áhított szakmájában dolgozni, és mondjuk el kell mennie egy boltba árut tölteni? Akkor éhen fog halni, mert a lyukas fülével sehová se kell? ezt még eltakarni se lehet, mint egy tetkót.

2013. márc. 27. 08:21
 45/67 anonim ***** válasza:
0%
Hát ha kell neki az a bunkó, akkor majd kiveszi, és ennyi! 1 centi alatt pár nap és benő. Érdekes mi mind találtunk munkát így is, mint említettem. (Az igaz, hogy akkor még nem volt ilyen mértékű a munkanélküliség, de sokunk tapasztalata az, hogy akkor és most sem diszkriminálnak ki ezért.) A piercingesek, tetoválóművészek pedig mindig keresettek, gondolom ezt szeretné űzni a kérdező. Jól is keresnek, a tetoválóművészek körbeutazzák a világot is, ha elég ügyesek. Láttam már fültágítós rezidens orvost, tűzoltót, péket, pincért, de ügyvédnőt is. Manapság már egyáltalán nem számít. A kérdező 6 milliset akar, ez alig látható, csak annak szúrja a szemét aki tényleg nagyon begyöpösödött és valamibe bele kell kötnie.
2013. márc. 27. 08:34
 46/67 anonim ***** válasza:
64%
ennyi erővel vágasd le az egyik kezed. az lenne csak extrém! és a neten találsz is olyanokat akik az öncsonkitásra izgulnak.
2013. márc. 27. 10:07
 47/67 anonim ***** válasza:
100%
ja 45ös és mind bűzlött :-D
2013. márc. 27. 10:10
 48/67 anonim ***** válasza:
73%
40es. fogsz te még csodálkozni. főleg amikor majd átmész konzervatívba és nyomod a maifiatalozást lógó nagy cimpákkal
2013. márc. 27. 10:15
 49/67 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező: mit akarsz dolgozni? és az, hogy te azt fogod dolgozni, az már 10000 %?

amúgy ha arra nagylány voltál, hogy elkezdd tágítani, akkor arra is legyél, hogy vállalod a tetteidért a felelősséget. mert a felnőttség ebben (is) merül ki...

19/L (még mielőtt mindig azt hinnéd, hogy vén szipirtyók írogatnak neked)

2013. márc. 27. 13:03
 50/67 anonim ***** válasza:
28%
Igen akit ismerek annak büdös, de ez egy más téma. Nekem már nincs benn, mint mondtam, de most nem ez a lényeg. Átmegyek konzervatívba? Több gyerekes anyuka vagyok, szerintem már átmentem volna. Nem is erről van szó. Én soha nem szólnék bele, ha a lányom is szeretne majd, nem értem ti miért szóltok bele más dolgába? :) Nem tetszik nektek? És? Szerintem ő is találna rajtatok valamit egyből, ami nem tetszik. Beszólna? Nem. Mindenki törődjön a maga dolgával. Ezért lenézni valakit... Nőjetek már fel.
2013. márc. 27. 14:16
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!