Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit csináljak, hogy ne lássa?

Mit csináljak, hogy ne lássa?

Figyelt kérdés
Elkezdtem tágítani a fülem. Még csak pici mert fültisztító pálcika van benne ami be van celluxozva ,hogy nagyobb legyen. Anyu nem tudja még és addig nem is szeretném ,hogy tudja ameddig nincs 6 milis szilikon tágító a fülembe. Szóval ,hogy próbáljam rejtegetni a fülem addig? Körülbelül másfél-2 hét és már rendes tágító lenne benne.:) És most ne jöjjön senki azzal ,hogy megfogom bánni mert olyan szakmám lesz ahol tök normális és elfogadott a tágító. Nem divatból csinálom és nem is vagyok 12-13 éves!:) 15...:DDD
2013. márc. 26. 20:58
1 2 3 4 5 6 7
 31/67 anonim ***** válasza:
63%
szerintem csináld ha tetszik, és tudod mit? ne is takargasd a szüleid elől! most vagy fiatal most kell hülyeségeket meg idióta dolgokat csinálnod. ezt mond meg a szüleidnek is és még közöld velük hogy örüljenek hogy egy fültágítással megúszták, mert lehetne rosszab is! nekem van egy fiam ha csak ennyi bosszúságot fog okozni hogy tele löveti magát vagy összecirkáltatja( tatto) hálát adok Istennek!
2013. márc. 26. 21:59
 32/67 anonim ***** válasza:
100%

Nekem csak a büdösséggel van a bajom. Majd, ha idősebb leszel és elmész egy randira és épp a nyakadat akarja majd megpuszilni stb.stb. és büdös leszel, akkor mi lesz?

Na akkor fogod megbánni, de nagyon.

Olvasd el szerintem még egyszer azokat a válaszokat akik erről írtak és gondold át alaposan!

2013. márc. 26. 21:59
 33/67 A kérdező kommentje:
Nem annyira csak nézd meg a mai 12-13 eveseket!:) Ismerek olyat aki már szült. Én 15 évesen büszke vagyok arra h nem akarom minnél előbb elveszíteni :) Osztálytársam meg azzal menőzik h ez meg az... inkább nem írom le:/:/
2013. márc. 26. 22:02
 34/67 A kérdező kommentje:
Persze apu is mesélte múltkor miket műveltek szóval én semmi vagyok hozzá képest :) Jó nem érdekel a jövő :D oké h majd randin de biztos nem egy olyan emberrel fogok összekerülni aki nem fogja díjjazni:)
2013. márc. 26. 22:05
 35/67 anonim ***** válasza:
100%

egy haverom:

[link]

[link]

2013. márc. 26. 22:13
 36/67 anonim ***** válasza:
100%
ja amugy elozo ket kephez hozza fuzom, hogy evek ota tagitozott, szoval nem azert b.szta el, mert ugyetlen volt es kezdo.
2013. márc. 26. 22:14
 37/67 anonim ***** válasza:
93%

Én max azért vágnám nyakon a lányom, mert átvert. A belem kiteszem érte és a hátam mögött azt teszi, amit megtiltottam neki és még hülyének is akar nézni... Na ezért kapna az tuti.

A legvadabb dolog a köldök piercing volt az életemben. Akkor nekem is tetszett, a terhességem alatt meg baromi csúnya lett, pedig kivettem.

Hogy a kérdésre is válaszoljak.

Ne takard el. ha már lázadsz, lázadj nyíltan.

2013. márc. 26. 22:17
 38/67 anonim ***** válasza:
100%
Honnan tudod, kik fognak tetszeni 18-20-25 évesen? Még kiforratlan az ízlésed, folyton változik. Akkor majd tényleg nagyon rosszul fog esni, ha a srác, aki nagyon tetszik vagy akivel szerettél volna összejönni, kukáz, mert gusztustalan neki a füled. ebben a korban, amiben te vagy nem érdemes végleges testmódosításokat csináltatni. Nekem is volt lázadó korszakom, kiéltem pár extrém ruhadarabbal, hajszínnel, lecsengett és ennyi. Nem kellett semmit megbánnom, szívesen emlékszem vissza arra a korszakra. De rossz lenne, ha ott virítana egy tetkó a nyakamon vagy egy brutális nagy lyuk a fülemben, mint emlék.
2013. márc. 26. 22:17
 39/67 anonim ***** válasza:
100%

Milyen munkát tervezel űzni majd? Olyat, ami életed végéig biztosan érdekelni fog és a lehetőség is minden bizonnyal megadatik rá? Nem okoskodni akarok, de ha a két feltétel bármelyike nem feltétlen teljesül, szerintem érdemes lenne megfontolnod, hogy át akarod-e lépni azt a határt, amelyen túl már csak műtéttel fordítható vissza a tágulás folyamata (a szöveged alapján ez 6 mm fölött lép érvénybe, de javíts ki, ha tévednék).

A másik: szerintem jobban jártál volna, ha előre értesíted az otthoniakat, mert egy ilyen húzás elég sokat levonhat a bizalmukból irányodba. Ha mindenáron titkolózni szeretnél, tényleg a fülbevalós ötlet tűnik a legkézenfekvőbbnek, de én ezt nem javasolnám.

(Egyébként egykorú vagyok veled, mielőtt még azt hinnéd, hogy csupa felnőttsereg oktat ki.)

2013. márc. 26. 22:23
 40/67 anonim ***** válasza:
22%

"Akkor majd tényleg nagyon rosszul fog esni, ha a srác, aki nagyon tetszik vagy akivel szerettél volna összejönni, kukáz, mert gusztustalan neki a füled."

Ez inkább a srácot minősíti, ha csak ezért dob egy lányt. Ki akar kapcsolatot egy barommal, aki a lány füle alapján dönt? :)

A munkáról annyit, hogy manapság már egyáltalán nem diszkriminálnak ki ilyenekért. A barátnőm tágítóval, piercingekkel kozmetikus, az egyik barátom üzletvezető, én meg postás vagyok. Ne mondja már senki, hogy nem lehet tisztességes munkát találni, ha van egy két piercinged, meg lyukas a füled. :) Nevetséges.

2013. márc. 26. 22:32
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!