Mit csináljak, hogy ne lássa?
Nekem csak a büdösséggel van a bajom. Majd, ha idősebb leszel és elmész egy randira és épp a nyakadat akarja majd megpuszilni stb.stb. és büdös leszel, akkor mi lesz?
Na akkor fogod megbánni, de nagyon.
Olvasd el szerintem még egyszer azokat a válaszokat akik erről írtak és gondold át alaposan!
Én max azért vágnám nyakon a lányom, mert átvert. A belem kiteszem érte és a hátam mögött azt teszi, amit megtiltottam neki és még hülyének is akar nézni... Na ezért kapna az tuti.
A legvadabb dolog a köldök piercing volt az életemben. Akkor nekem is tetszett, a terhességem alatt meg baromi csúnya lett, pedig kivettem.
Hogy a kérdésre is válaszoljak.
Ne takard el. ha már lázadsz, lázadj nyíltan.
Milyen munkát tervezel űzni majd? Olyat, ami életed végéig biztosan érdekelni fog és a lehetőség is minden bizonnyal megadatik rá? Nem okoskodni akarok, de ha a két feltétel bármelyike nem feltétlen teljesül, szerintem érdemes lenne megfontolnod, hogy át akarod-e lépni azt a határt, amelyen túl már csak műtéttel fordítható vissza a tágulás folyamata (a szöveged alapján ez 6 mm fölött lép érvénybe, de javíts ki, ha tévednék).
A másik: szerintem jobban jártál volna, ha előre értesíted az otthoniakat, mert egy ilyen húzás elég sokat levonhat a bizalmukból irányodba. Ha mindenáron titkolózni szeretnél, tényleg a fülbevalós ötlet tűnik a legkézenfekvőbbnek, de én ezt nem javasolnám.
(Egyébként egykorú vagyok veled, mielőtt még azt hinnéd, hogy csupa felnőttsereg oktat ki.)
"Akkor majd tényleg nagyon rosszul fog esni, ha a srác, aki nagyon tetszik vagy akivel szerettél volna összejönni, kukáz, mert gusztustalan neki a füled."
Ez inkább a srácot minősíti, ha csak ezért dob egy lányt. Ki akar kapcsolatot egy barommal, aki a lány füle alapján dönt? :)
A munkáról annyit, hogy manapság már egyáltalán nem diszkriminálnak ki ilyenekért. A barátnőm tágítóval, piercingekkel kozmetikus, az egyik barátom üzletvezető, én meg postás vagyok. Ne mondja már senki, hogy nem lehet tisztességes munkát találni, ha van egy két piercinged, meg lyukas a füled. :) Nevetséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!