A kocsiban hogyan rögzíthetem a hordozható DVD lejátszót, hogy messze is legyen a szemétől, de lássa is, meg stabil is legyen?
Figyelt kérdés
Praktikákat várok2012. aug. 13. 15:04
1/10 anonim válasza:
Nekünk a fejtámlához van rögzítve. Pici a kijelzője, 7 colos, így nem tűnik közelinek. Az előtte lévő ulést persze előre tolom. :)
Nektek miért nem jó így?
2/10 anonim válasza:
Meg azért nem éveket nézi így gondolom...
3/10 A kérdező kommentje:
De hogyan( mivel) rögzíted oda?
Még nem próbáltuk ki hogy hogyan is lehetne...
2012. aug. 13. 15:13
4/10 anonim válasza:
Elvileg kéne adjanak hozzá ilyen tépőzáras rögzítőt.
5/10 A kérdező kommentje:
Hát az nem volt a dobozban...
2012. aug. 13. 15:22
6/10 A kérdező kommentje:
Az hogyan néz ki, és hogyan tudom a DVD lejátszóhoz rögzíteni? Esetleg házilag eszkábálhatnék ilyet?
2012. aug. 13. 15:29
7/10 anonim válasza:
Ja, ezért nem értettem. Igen, a mienkhez is volt hozzá.
Egy táska-szerű, aminek az elej ki van vágha, hogy látható legyen a kép. És van két füle, amit rá kell bújtatni a fejvédőhöz.
ilyesmi:
8/10 anonim válasza:
Ja, és amúgy a világ legjobb találmánya, végre csend van az autóban hosszú úton.:)
9/10 A kérdező kommentje:
köszike a linket, asszem megvarratom,
aranyosak vagytok.
2012. aug. 13. 16:04
10/10 anonim válasza:
szerintem 2500 ért nem éri meg megvarratni... de persze ahogy gondolod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!