Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit csináljak, hogy ne lássa?

Mit csináljak, hogy ne lássa?

Figyelt kérdés
Elkezdtem tágítani a fülem. Még csak pici mert fültisztító pálcika van benne ami be van celluxozva ,hogy nagyobb legyen. Anyu nem tudja még és addig nem is szeretném ,hogy tudja ameddig nincs 6 milis szilikon tágító a fülembe. Szóval ,hogy próbáljam rejtegetni a fülem addig? Körülbelül másfél-2 hét és már rendes tágító lenne benne.:) És most ne jöjjön senki azzal ,hogy megfogom bánni mert olyan szakmám lesz ahol tök normális és elfogadott a tágító. Nem divatból csinálom és nem is vagyok 12-13 éves!:) 15...:DDD
2013. márc. 26. 20:58
1 2 3 4 5 6 7
 11/67 anonim ***** válasza:
100%
tényleg kajak büdös! 9 fültágítos haveromból, 7-nek szaglik elég rendessen a másik 2 nem, de ők szerencsések, mert amúgy semmit nem csinálnak máshogy... szóval nem tudom mitől függ a büdösség!
2013. márc. 26. 21:13
 12/67 A kérdező kommentje:
Igen tudom ,hogy még nem értem de pár év múlva igen ugyanezt mondták mikor ballagásra tetoválást akartam. És akkor mondták ,hogy még ne!:S Amúgy ezt a büdösséget remélem megúszom de benne van a pakliba.:S De azt tudom, hogy fokozatosan tágítom mert hirtelen nem akarok ugrani nagyot:(
2013. márc. 26. 21:16
 13/67 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az összes tágítós ismerősömnek büdös, és mint mondtam nekem is az volt, sőt azóta is pedig benn sincs! A barátnőm folyton elküldi a pasiját, hogy mossa már meg mert nem bír mellette megmaradni az ágyban. A csajnak is van ő 3 óránként mossa. Ráadásul tök macerás mindig kivenni meg visszatenni. Ettől függetlenül nem bántam meg, bár úgy szét roncsolta, hogy fülbevalót sajnos nem tudok hordani. De hát akkor ez tetszett, megőrültem volna, ha nem csinálom meg.
2013. márc. 26. 21:18
 14/67 anonim ***** válasza:
83%
Szerencséd, hogy nem vagyok anyád (inkább apád mivel nem nő vagyok). Olyat levernék amikor meglátnám, hogy a füled leszállna.
2013. márc. 26. 21:20
 15/67 A kérdező kommentje:
Nekem van rokonom akinek már ilyen 30-as a füle de neki érdekes módon nem az:S
 16/67 A kérdező kommentje:
Te is aztán jó szüle lehetsz/leszel....
 17/67 anonim ***** válasza:
81%
Hidd el megérdemelnéd. Attól lehet észhez térnél. De majd 10 év múlva csak fogod a fejed amiért ekkora baromságot tettél.
2013. márc. 26. 21:28
 18/67 anonim ***** válasza:
77%
Ha az én lányom lennél sem úsznád meg könnyen,hogy ekkora idióta vagy.Dehogynem divatból csinálod,15 éves tucat tini vagy aki azt hiszi szép ha baromi nagy lyuk van a fülén.
2013. márc. 26. 21:30
 19/67 A kérdező kommentje:
Miért bánnám meg?:) Nem tudjátok mit akarok az életben elérni ,hogy miért okés azon a szakterületen ahol majd dolgozni akarok de már így elítéltek:S
2013. márc. 26. 21:35
 20/67 A kérdező kommentje:
Nem divatból csinálom és nem ezért leszek szép. Baj ha tetszik valami ami kicsit extrém ?:S
2013. márc. 26. 21:37
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!