Mit csináljak, hogy ne lássa?
Figyelt kérdés
Elkezdtem tágítani a fülem. Még csak pici mert fültisztító pálcika van benne ami be van celluxozva ,hogy nagyobb legyen. Anyu nem tudja még és addig nem is szeretném ,hogy tudja ameddig nincs 6 milis szilikon tágító a fülembe. Szóval ,hogy próbáljam rejtegetni a fülem addig? Körülbelül másfél-2 hét és már rendes tágító lenne benne.:) És most ne jöjjön senki azzal ,hogy megfogom bánni mert olyan szakmám lesz ahol tök normális és elfogadott a tágító. Nem divatból csinálom és nem is vagyok 12-13 éves!:) 15...:DDD2013. márc. 26. 20:58
21/67 anonim válasza:
Sajnos annyira rá van kattanva szegény erre a tágítóra, hogy még az sem érdekli, hogy büdös lesz tőle!!!
Én csak sajnálni tudlak.
22/67 anonim válasza:
Én divatból csináltam. És? akkor mi van? Talán ti nem a divat szerint öltözködtök, csináljátok a hajatokat? Neeem, persze, egyikőtök sem! :)) Van akinek ez bejön, nem az anyádnak kell, hogy tetsszél. Nem lettem tőle se drogos, se bűnöző, se munkanélküli. Már én is anyuka vagyok, mégsem ítélem el azt, akinek nem a garbó meg a zselés haj jön be, hanem valami extrém.
23/67 A kérdező kommentje:
Nem gondolod ,hogy fertőtleníteni kell meg ilyenek?;) sajnálj nem érdekel. inkább a kérdésre válaszolnátok. de neeeeem.-.-
2013. márc. 26. 21:40
24/67 anonim válasza:
Nem elítélünk csak veled ellentétben nem vagyunk bezsongva egy fültágítótól,mert nálad azért tapasztaltabbak vagyunk,és józanon gondolkodunk.Tényleg bánni fogod ha meg jön az eszed.
25/67 A kérdező kommentje:
Köszönöm 22-es:) végre egy értelmes :)
2013. márc. 26. 21:42
26/67 anonim válasza:
amikor elkezdtem olvasni ezt a kérdést,elsőre azt hittem hogy ezt én tettem fel... ugyanis én is szeretnék tágeszt de majd csütörtökön lesz meg.szóval ha lány vagy a hajaddal eltakarod,azt mondod fülbevaló,vaagy azt h ez csak fake tágesz és mondjuk veszel egy fake tágeszt és azt megmutatod neki h ne aggódjon,vaaagy feltűnés nélkül jársz-kelsz vele és ha kérdőre vonják elmondod h mivan aztán megbeszélitek,habár az én szüleim is ellenzik de nekem is nagyon tetszik :)) kimondhatatlanul 15/l ha gondolod írhatsz privit is :DD
27/67 anonim válasza:
Szerintem nincs a fültágítással semmi gond, idősebb korodban is méltósággal viselheted majd:
:)
28/67 A kérdező kommentje:
Nem vagyok bezsongva csak tetszik. Neked sose tetszett semmi?;)
2013. márc. 26. 21:43
29/67 A kérdező kommentje:
Olyan mint a tetovalas. Azt is sokan a mai napig buszken viselik
2013. márc. 26. 21:46
30/67 anonim válasza:
Nem olyan nagy különbség ám az a pár év..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!