Megengednétek a 12 éves lányotoknak a melírt?
Legnagyobb lányom 13 éves, és nem, nem engedném meg neki. Bőven ráér ezzel, 16-17 éves korában is.
37/N.
Nem.
Ha látok egy olyan kislányt aki 12-13 éves és melírezve van a haja vagy festve /tehát nem a term. színe van a hajának/ egyből az jut eszembe, hogy milyen kis ribi. Lehet, hogy okos meg minden de pont az ilyen csajokból lesznek szerintem azok akik fiatalon szülők lesznek. Ok: már most azért csinálják, hogy feltünjön a fiúknak. /hiába mondod, hogy nem tudom, hogy igen/
Úgy gondolom, hogy egy 16-17 éves is kicsi hozzá nem még, hogy egy 12 éves.
18/l
23-as válaszoló
Ne ítélkezz külső alapján!!!
12 évesen volt melírozva a hajam, 22 évesen szexeltem először.
Szó se lehetne róla, max 16 éves korában engedem meg a lányomnak, hogy mindenféle kemikáliával szennyezze megát. Így is gyönyörű dús és fényes haja van, felesleges ezzel tönkretenni.
Számomra furcsa, hogy ilyesmin gondolkozol, mert szinte mindegyik általános iskola házirendje tiltja a hajfestést, sminket. Magyarán megütheted a bokád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!