Anyukák! Megengednétek a lányotoknak a hajfestést?
Figyelt kérdés
Megengednétek, vagy nem? Hány éves kortól?2013. febr. 17. 10:48
1/20 anonim válasza:
Igen, 16 év körül, melírt pedig egy 14-15 körül, de ez színtől is fűggene.
3/20 anonim válasza:
Attól függ,milyen színre-ha pl lila,azt nem engedném-és mindenképp fodrásszal csinálnánk,már csak azért is,hogy a várt eredményt kapjuk.Ja és még annyi,hogy úgy semmiképpen nem,ha hirtelen felindulásból akarná,egy kicsit vérnék és ha 1 hónap után is szeretné akkor.Először hajszínezővel ami kijön a hajból,és ha jól áll neki elvinném fodrászhoz.De pl van olyan akinek tuti biztos,hogy nem áll jól.Én speciel sötétbarna hajú vagyok,sötétbarna szemű,és kissé kreolos a bőröm,tehát nekem nem áll jól a más színű haj,maximum vörös csíkok,de az nem tetszik.15-16 éves korban már megengedném.
4/20 anonim válasza:
Én édesanyám nekem 14 évesen engedte a melírt és ha jól emlékszem, akkor 15 vagy 16 évesen festhettem először. Szerintem ebben a korban már elég érett arra egy lány, hogy eldöntse, hogy mi állna neki jól. Persze nagyon extrém színeket és frizurát én sem engednék majd a lányomnak.
5/20 anonim válasza:
15 Évesen pár hónapig sötétkék csíkok voltak a hajamban. :D Nem bántam meg, de nem haltam volna bele, ha nem lettek volna... :) És ettől nem lettem semmilyen szekta tagja, nem lettek rosszabbak a jegyeim és még szűz is vagyok. :D Tehát talán megengedném, de ez majd eldől ha arra jut a sor.. :)
16L
6/20 anonim válasza:
16 évesen megengedném a melírt de a hajfestést nem,és persze nem mindegy milyen színre
7/20 anonim válasza:
Nem vagyok anyuka :D Ne haragudj. Én nem engedném. Minek? Csúnya a hajszín amit örökölt tőlem? Majd 18 után festheti ahogy akarja.
Főleg, hogy káros hosszú távon...
8/20 anonim válasza:
Hát utolsó a hajfestés nincs korhoz kötve hogy ilyet írj, az se jobb hogy el megy a barátnőhöz azt titokba be festik mert otthon már is nem a válasz!
9/20 anonim válasza:
OK, hogy nincs korhoz kötve, de 18 éves koráig fiatalkorú, ergo én felelek érte. Ha befestetné engedélyem nélkül addig mosatnám még ki nem kopik. Csak, hogy tudja legközelebb csinál-e ilyet.
10/20 anonim válasza:
Csak ilyet nem tehet az ember, hát hogy mondjam anyámmal nem vagyok túl jó meg szórós kapcsolatban de még ő is 100* ta "okosabb" pedig nem gondoltam volna, És 14 éves kora után az ember szinte magáért felel. Festék meg nem fog kijőnni ha 2 napig is mosatod szerencsétlennel. Ez legyen a leg kevesebb hogy más hajszínt akar..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!