Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ti megengednétek 13 éves...

Ti megengednétek 13 éves lányotoknak, hogy a fülébe piercinget tetessen?

Figyelt kérdés
2013. jan. 31. 11:23
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
37%

Most arra gondolsz hogy még egy fülbit??

Amugy meg sztem nem, majd egy kicsit később igen, mert elkapja a gépszíj és nem áll le a lyukaszgatással :S

2013. jan. 31. 11:26
 2/17 anonim ***** válasza:
69%
Meg engedném neki.Nem nagy dolog.
2013. jan. 31. 11:27
 3/17 anonim ***** válasza:
76%
Fülbevalót megengednék neki ("fülbit", uramatyám, szegény magyar nyelvünk), de mást nem.
2013. jan. 31. 11:33
 4/17 anonim ***** válasza:
68%
Ha arra gondolsz, hogy még egy lyukat szeretne a meglévő mellé, akkor megengedném neki. Viszont arra vigyázni kell, hogy nehogy egy hét múlva már a következő is meglegyen :-D
2013. jan. 31. 11:37
 5/17 A kérdező kommentje:
a porcba szeretne...
2013. jan. 31. 11:51
 6/17 anonim ***** válasza:
11%
Kedves 3-as neked nem mind1 hogy irok?? Nincs jobb dolgod mint azzal foglalkozni hogy ki mit hogy ír ennyire ne und az életed?? Nem irigyellek.
2013. jan. 31. 11:58
 7/17 anonim ***** válasza:
24%
Szerintem ez egyéni, és lelkiismereti kérdés. Ha most megengedi neki, később is azt gondolja majd egy hasonló kérésre, hogy megengedi. Én 16 éves vagyok, és örülök, hogy annak idején lebeszéltek erről. Ma már egyenesen undorítónak tartom, és az ismerősöm, aki akkor csináltatott, nem tudott megállni benne, hagy ne mondjam, hogy hogy néz ki... 13 évesen még nem kellene ilyenekkel foglalkoznia. Egyáltalán nem lesz előrébb tőle, és ez csak divat kérdése. Ha azt válaszolja akkor, amikor azt mondja nem engedi meg, hogy nekem ez kell, mert önbizalmat ad, vagy csak így érzem magam szépnek, akkor belül kell keresnie a gondot. Valószínűleg nem elégedett a külsejével, és lehet, hogy ő azt hiszi, hogy jobb lesz ettől, de ez nem igaz.
2013. jan. 31. 12:02
 8/17 anonim ***** válasza:
20%
Középiskolás kora után megengedném, addig nem.
2013. jan. 31. 12:30
 9/17 anonim ***** válasza:
16%
Nem. Túl korai ilyen döntéseket hozni 13 évesen. Majd 17-18 felé. Addig semmi végleges nem.
2013. jan. 31. 12:50
 10/17 anonim ***** válasza:
78%

13 évesen vagy 4 lyuk volt az egyik fülemben, a másikban azt hiszem 3. 2-3 év múlva meguntam, kivettem őket, a lyukak beforrtak, nem is látszik, hogy "szét" volt lőve a fülem.

a kérdésre válaszolva: megengedném.

2013. jan. 31. 14:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!